5.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Seši vērtīgi triki dāmām, kuras neprot kārtīgi uzkrāsot nagus

 

Dažas sievietes manikīru taisa salonā ne jau tāpēc, ka viņām pašām ir slinkums to darīt mājās, bet gan tāpēc, ka īsti neprot visu izdarīt kārtīgi un skaisti. Pa nagu malām notecējusi laka, sasmērēti pirksti, nelīdzens klājums un burbulīši – no visām šīm problēmām var izvairīties ar dažu vērtīgu triku palīdzību.

Uzklāj uz pirkstiem vazelīnu

Lai nagu laka netecētu pāri nagu plāksnei, pa katru nagu uzsmērē vazelīnu – liekā laka uz treknas virsmas neizžūs, un tu varēsi to noņemt ar vienkāršu salveti. Šeit ir svarīgi netrāpīt ar vazelīnu uz naga un attaukot tos ar spirtotu līdzekli un vates kociņu.

Izvēlies baltu bāzi

Ģeniāls triks tām, kas nemāk vienmērīgi uzklāt laku un nokrāsot nagus pašās maliņās. Vienkārši kā pirmo kārtu izmanto baltas krāsas bāzi – uz tās fona tev būs vieglāk ieraudzīt neiekrāsotās vietas.

Plaukstās sasildi lakas pudelīti

Zini, kādēļ krāsošanas laikā rodas mazi gaisa burbulīši? Tas tāpēc, ka tu krati pudelīti tā vietā, lai to vienkārši sasildītu un paberzētu starp plaukstām.

Sāc krāsot no naga vidus

Kad tu sāc krāsot nagus, necenties uzreiz ar birstīti piekļūt tuvāk kutikulai vai nagu malām: liekā laka notecēs, un viss, ko tu iegūsi, būs savēlusies laka un traipi uz ādas. Vispirms izveido punktu naga vidū, šo punktu izvelc uz naga malām un kutikulu.

Izveido „mēness” manikīru ar apaļas uzlīmes palīdzību

„Mēness” manikīrs ir aktuāls jau pāris sezonas, un savu uzvaras gājienu turpinās arī nākamās. Šo manikīru vari uztaisīt arī pati, par palīgu ņemot apaļu uzlīmi. Piestiprini to pie pirksta tā, lai nosegtu kutikulas daļu un vienkārši nokrāso pārējo naga daļu kā parasti. Gatavs!

Iegādājies speciālu zīmuli nagu lakas noņemšanai

Ja tu sekoji visiem šiem padomiem, bet tāpat kaut kas nogāja greizi, neķer kreņķi! Speciāli tādiem gadījumiem ir izdomāti zīmuļi nagu lakas noņemšanai. Tos lietot ir daudz ērtāk un pieeja ir rūpīgāka, nekā ar parastu vates kociņu. Galvenais nokrāso naga pamatni kārtīgi, ar noķēpātajām malām tiksi galā pēc tam!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.