6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Grima idejas zilu acu īpašniecēm – par skaistām acīm!

 

Ja mēs paraugāmies uz slavenām sievietēm, kurām ir zilas acis, mēs varam redzēt, ka viņas nereti izvēlas oranžīgus un brūnus toņus savā grimā. Tas nav nekāds brīnums, jo tieši šīs krāsas (kā arī tās, kas ir ļoti tuvas) vislabāk izceļ zilo krāsu.

Portāls „Huffington Post” raksta, ka cilvēki ar zilām acīm visbiežāk ir iedalāmi trīs kategorijās. Ir gaiši zilās un „ledus” zilās acis; pelēkzilās, kurās var parādīties arī zaļie un dzeltenīgie toņi; un tumši zilās, kurās mijas tumšie un gaiši zilās krāsas toņi.

Gaiši zilas acis

Šādām acīm droši var izvēlēties piesātinātus un neitrālus brūnos toņus un brūnos toņus ar oranžu mirdzumu. Skaisti izskatīsies arī rozīgie toņi ar oranžu mirdzumu.

Pelēkzilas acis

https://www.instagram.com/p/BdN2g1UHnZ_/?tagged=blueeyesmakeup

View this post on Instagram

Inspired with @maxineczka ❤️???? #maxineczka I used: @anastasiabeverlyhills @norvina Subculture Palette and Dipbrow Pomade in Taupe @zoevacosmetics Caramel Melange Palette @goldenrosepolska Longstay Brow Gel and Correct&Conceal Camuflage Cream Palette @maybelline Eyestufio Lasting Drama Gel Eyeliner, Instant Anti-Age Eraser Eye Concealer Light , Fit Me Foundation 105+120, ColorSensational Lipstick 930 @thebalm_cosmetics Bahama Mama Bronzer, Mary-Lou Manizer and Hot Mama Blush @lauramercier Loose Translucent @ardellbeauty Demi Wispies False Lashes #makijaż #makeup #mua #muapl #makeupaddiction #makeupjunkie #makeupartist #polskadziewczyna #polishgirl #anastasiabeverlyhills #norvina #abhbrows #subculturepalette #zoeva #caramelmelange #blueeyesmakeup #maybelline #abhbabespl #abhjunkies #wakeupandmakeup #makeupslavespl #flawlessmakeup #makeupforbarbies #polskadziewczyna

A post shared by Jolanta Kuźmińska (@jolakuzminskamakeup) on

Visi oranžīgi brūnie un spilgti oranžie/ koraļļu toņi kontrastēs ar acu krāsu, tāpēc padarīs to izteiksmīgāku.

Tumši zilas acis

https://www.instagram.com/p/Bi-eP4whYs1/?tagged=coraleyeshadow

Tumši brūns vai tumši zils laineris ir lielisks papildinājums grimam. Melns laineris liek zilām acīm izskatīties pelēcīgākām/ sudrabainākām, kas arī ir skaisti, bet vairs ne tik zili. Izlīdzini tumšo laineri ar persiku/laškrāsas acu ēnām.

Padoms! Zilu acu krāsu izceļ arī citas ēnas siltos toņos, kas ir tuvas oranžajam un dzeltenajam, piemēram, bēšīgais un smilšu krāsas ēnas, kā arī siltie metāliskie toņi – bronza, varš un zelts. Zeltītas ēnas vai laineris piešķirs vēsi zilajām acīm siltu mirdzumu.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.