4.5 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Lieliskas maskas sejas ādas attīrīšanai mājas apstākļos

 

Tev ir paplašinātas ādas poras, kuras pastāvīgi prasa attīrīšanu? Tas ir paveicams, izmantojot produktus, kuri ir atrodami tavā virtuvē (vai aptieciņā)!

Medus un apelsīna maska

Vai zināji, ka medum piemīt antibakteriālas īpašības? Tajā ir daudz antioksidantu, tāpēc tas lieliski derēs aknes dziedināšanā un ādas šūnu atjaunošanā. Citronskābe, kas atrodama apelsīnos, palīdz atbrīvot ādu no atmirušajām ādas šūnām.

Maskai vajadzēs: 3 ēdamkarotes svaigi spiestas apelsīnu sulas, trīs ēdamkarotes medus, 1 ēdamkarote jūras sāls. Visu samaisa līdz rodas viendabīga masa. Masku uzklāj uz sausas ādas, nogaida 15 minūtes un noskalo.

Zaļās tējas maska

Zaļā tēja mazina tauku izdalīšanos uz sejas.

Maskai vajadzēs: 1 ēdamkarote zaļās tējas, 1 ēdamkarote medus, 1 tējkarote citrona sulas, 1 tējkarote cukura. Visu sajauc kopā, uzklāj uz sejas un viegli iemasē 1-2 minūtes. Nogaida 15 minūtes un noskalo.

Kanēļa un alvejas maska

Izmanto šo masku tam, lai atbrīvotos no melnajiem punktiņiem un attīrītu poras. Ja esi jutīgas ādas īpašniece, esi uzmanīga, jo maska var raisīt kairinājumu.

Maskai vajadzēs: Sajauc 1 ēdamkaroti kanēļa, 1 ēdamkaroti medus, ¼ glāzi alvejas mīkstās daļas. Lēnām un uzmanīgi skrubē sejas ādu aptuveni vienu minūti. Atstāj masu uz sejas vēl 10 minūtes un noskalo.

Aktivētās ogles maska

Tāda maska lieliski atbrīvo ādu no melnajiem punktiņiem, attīra un sašaurina poras un atbrīvo ādu no toksīniem.

Maskai vajadzēs: 1 ēdamkarote aktivētās ogles, ¼ glāze alvejas mīkstumu, 1 ēdamkarote citrona sulas. Visu sajauc kopā un uzmanīgi uzklāj uz sejas. Nogaida 15 minūtes un noskalo.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.