1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Garas skropstas – tas ir reāli!

 

bAN9v8mo74o

Lai padarītu skropstas garākas, daudzas sievietes tās pieaudzē.

Šīs procedūras efekts ir īslaicīgs, turklāt skropstas pēc tam ir jāatjauno. Eksistē iedarbīgākas un noderīgākas receptes jūsu skropstu veselībai. Bāzes elements to kopšanā ir eļļa skropstu augšanai, bez tās ir praktiski neiespējami ataudzēt garas skropstas. Nepieciešamās eļļas: rīcineļļa, dadžu eļļa, olīveļļa, mandeļu un persiku eļļas. Pie tām var pievienot A un E vitamīnu eļļas šķīdumus, alvejas sulu. Lai tavs skropstu kopšanas līdzeklis vienmēr būtu pa rokai, ielej to labi izmazgātā skropstu tušas tūbiņā (otiņa tajā jau būs). Ja līdzeklis satur tikai eļļas un vitamīnus, to var uzglabāt istabas temperatūrā, ja ir vēl kādi komponenti – tad ledusskapī.

Pastāv arī virkne speciālu skropstu kopšanas līdzekļu. Ar tiem ir jābūt piesardzīgai, vienmēr ir jāpievērš uzmanība sastāvam. Šie līdzekļi ir jāuznes tieši uz pašām skropstām vai uz plakstiņiem (skropstu augšanas vietā) ar speciālo otiņu vai vates kociņu. Katram līdzeklim ir savi lietošanas noteikumi, kuri ir uzmanīgi jāizlasa, lai izvairītos no iekļūšanas acīs un blakusparādību rašanos.

 

1 KOMENTĀRS

  1. Cik skaistas skropstas! Es arī biju iegādājusies vienu līdzekli skropstām, lai tās augstu garākas un skaistākas, bet izrādās, ka līdzeklim bija beidzies derīguma termiņš! 🙁 Es iegādājos skropstām līdzekli Lash Prof veikalā, kas vairāk mani apbēdināja, ka Lashprof veikals nemaz negrasījās man atgriezt naudu, tā arī paliku bez skaistām skropstām un līdzekla un naudas! Nepērciet tur neko meitenes. Labāk smērējiet ar riceneļlu, ko var nopirkt aptiekās.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsBiezpiena un augļu suflē
Nākamais rakstsKā darbā nesajukt prātā