11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Tumši loki zem acīm? Ir risinājums – 5 iedarbīgas receptes

 

qV70R8gQCRk

1. Uz smalkās rīves sarīvējiet svaigu  kartupeli. 2 tējkarotes rīvētas masas sajauciet ar 1 tējkaroti olīveļļas, vai jebkuras citas augu eļļas. Iesmērējiet ādu ap acīm, ar augu eļļu, tad uzklājiet sagatavotu masu. Pēc 20-25 minūtēm noskalojiet ar zaļās vai melnās tējas uzlējumu, kas ir uz pusi atšķaidīts ar ūdeni.

2. Noņemt tumšos lokus zem acīm, var arī izmantojot biezpienu. Rūpīgi saspaidiet to ar karoti, un uzklājiet zem acīm uz 15-20 minūtēm. Pēc tam, nomazgājiet ar vates aplīti, kas ir samērkts aukstā melnās vai zaļās tējas uzlējumā.

3. Barojoša maska ​​ko izmanto pret zilajiem lokiem zem acīm – notīrītus valriekstus sasmalcināt kafijas dzirnaviņas līdz miltu konsistencei. 2 tējkarotes šo miltu sajaukt ar 1-1,5 ēdamkarotēm izkausēta sviesta, un pievienot 2-3 pilienus dabīgās citrona vai granātābolu sulas. Uzklāt masku uz ādas ap acīm un atstāt uz 15-20 minūtēm. Tad noskalot ar ūdeni istabas temperatūrā.

4.Gurķu maska ​​tumšiem lokiem zem acīm – svaigu gurķi sarīvēt uz ļoti smalkas rīves. Ņemt pusi ēdamkarotes masas un pievienot tādu pašu daudzumu sasmalcinātu pētersīļu vai koriandra (kinzas), kā arī tikpat daudz skāba krējuma. Visu samaisīt un likt uz ādas zem acīm. Pēc 15 minūtēm nomazgāt ar vēsu ūdeni. Var šo procesu vienkāršot -pielikt acīm svaiga gurķa šķēles uz 20-25 minūtēm.

5. Barojoša krēma recepte, lai novērstu melnos lokus zem acīm – ļoti smalki sakapāt pētersīļu lapas un stublājus. 1 ēdamkarote zaļumu rūpīgi sajaukt ar 2 tējkarotēm mīksta sviesta, veidojot viendabīgu krēmveida masu. Šo krēmu ir jālieto pirms gulētiešanas, cītīgi iemasējot to ādā ap acīm.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.