14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Ģenerālprokuratūra pēc jaunu pierādījumu saņemšanas prasa Dānijai izdot Misāni Latvijai!

 

Pēc Ģenerālprokuratūras lūguma Vidzemes priekšpilsētas tiesa ir apstiprinājusi aresta orderi par Kristīnes Misānes izdošanu Latvijai.

Ģenerālprokuratūra pieņēmusi Eiropas apcietinājuma lēmumu pret Kristīni Misāni un nosūtījusi to Dānijas Karalistes kompetentajai iestādei par Latvijas Republikas pilsones izdošanu Latvijai. Vakar Ģenerālprokuratūrā tika saņemti jauni pierādījumi kriminālprocesa sākšanai. Šajā kriminālprocesā Misāne atzīta par aizdomās turēto pēc Krimināllikuma 168.panta, 193.panta otrās daļas un 275.panta otrās daļas – par aizgādības, aprūpes un saskarsmes tiesībām ar bērnu nepildīšanu, par sveša finanšu instrumenta vai maksāšanas līdzekļa nolaupīšanu, iznīcināšanu, bojāšanu vai nelikumīgu izmantošanu, kā arī par dokumenta, zīmoga un spiedoga viltošanu un viltota dokumenta, zīmoga un spiedoga realizēšanu un izmantošanu.

Šodien pēc Rīgas tiesas apgabala prokuratūras ierosinājuma Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa piemēroja Kristīnei Misānei drošības līdzekli – apcietinājumu -, kas ir priekšnosacījums, lai izdotu Eiropas apcietinājuma lēmumu. Šodien pēc Rīgas tiesas apgabala prokuratūras ierosinājuma Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa piemēroja Kristīnei Misānei drošības līdzekli – apcietinājumu -, kas ir priekšnosacījums, lai izdotu Eiropas apcietinājuma lēmumu.

Autors: LTV Ziņu dienests

18.02.2020.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.