7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Sievietes tagad savas kailās krūtis aizsedz ar vīriešu krūšgaliem! Kādā sakarā?

 
Sievietes tagad savas kailās krūtis aizsedz ar vīriešu krūšgaliem! Kādā sakarā?
FOTO: Ilustratīvs attēls

Sociālais tīkls Instagram pamatīgi sabojājuši attiecības ar sievietēm, kuras vēlas publicēt savus kailfoto – pēc vairākkārtējiem to izdzēšanas gadījumiem, gan slavenas, gan vienkārši glītas daiļā dzimuma pārstāves sākušas īpatnēju protesta akciju #FreeTheNipple.

Starp abižotajām dāmām, kas saviem sekotājiem vēlējās parādīt savas krūtis visā to krāšņumā, bijušas, piemēram, supermodeles Krisija Teigena un Kāra Delavinja, kā arī slavenā TV dīva Čelsija Hendlere.

Māksliniece Mikola Hebrona tādēļ radījusi interneta platformu, kas šo Instagram netaisnību var apiest – ar tās palīdzību sievietes savus kailos krūšgaliņus padara “pieņemamus” un aizsedz ar… vīriešu krūšgaliem!

Lai arī Instagram šos “cenzētos” foto arī apkaro, tas šo kustību neaptur un arī cita veida protesti aizvien parādās – savu akciju izdomājušas pat slavenās ukraiņu meitenes Femen.

Jāatzīmē, ka Instagram norādījuši, ka “apzinās, ka cilvēki dažreiz vēlas dalīties ar saviem kailfoto, lai parādītu, ka ir radoši un dabiski, tomēr dažādu iemeslu dēļ, mēs Instagram neļaujam publicēt kailumu. Tas iekļauj foto, video un digitāli radītus materiālus, kuros parādās dzimumakti, ģenitālijas vai pilnīgi kaila sēžamvieta.”

Interesanti, ka par spīti tam, Instagram nebūt nesteidzas izdzēst dziedātāja Džastina Bībera plikās pakaļas fotogrāfiju. Dubulti standarti!?

 

3 KOMENTĀRI

  1. “This in not” OK tāpēc, ka vienkārši sakot večiem stāv uz bābu čičiem, bet bābas diez vai īpaši rausta veču plikei pupi. Cilvēki vēsturiski-bioloģiski gērbjas tāpēc, lai mazinātu seksuālo spriedzi un līdz ar to konfliktu daudzumu sabiedrībā. Tās acīmredzami garā vājās feministes ļoti cenšas visur saskatīt kaut kādu diskrimināciju, jo viņām laikam ir kaut kādas bērnības traumas saistībā ar vīriešiem. Neviens nesaka, ka vīriešu krūtis ir labas, bet sieviešu krūtis – sliktas. Tāpat neviens sievietēm neliedz staigāt ar sarainām kājām un kušķiem padusēs. Pilns ar tādiem piemēriem. Taipat laikā, vai veči – ja pēkšņi gribētu – varētu baigi staigāt apkārt brunčos? Vai veči varētu pludmalē brīvi valkāt krūšturus? Cik % vīriešu šķiroties var paturēt bērnus, vai tomēr tos gandrīz vienmēr automātiski atdot “audzināt” (traumēt ar naidu pret vīriešiem kā dzimumu) “nevainīgajām” jaunavām Marijām? Dubultie standarti, ha!

  2. Piedāvāju ļoti efektīvu viagru Vigour 800 , iepkojumā 10 kpasulas,ar ātru un ilgstošu iedarbību ,superīgas atsauksmes no klientiem , traks sekss garantēts . Nosūtu uz jebkuru adresi vai Omniva pakomātu , anonimitāte garantēta. Raksti man.vai zvani 2 2 3 4 1 6 3 6

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.