3.9 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Pati ātrāk pagatavojamākā ķiršu kūka pasaulē. Pietam – ļoti garšīga

 

Daudziem no mums garšo ķiršu deserti. Tie piedod desertiem atsvaidzinošu skābumiņu. Bet ne vienmēr mums pietiek laika, lai izceptu kūku. Tāpēc mēs jums piedāvājam dievīga ķiršu klafuti receptei. Šī recepte nāk no franču pavāriem, kuri ar to ļoti lepojas. Lai arī šī kūka gatavojas no ierastiem produktiem, tās garša ir neatkārtojama. Jums vajadzēs:

  • 600 g ķiršu
  • 30 g kausēta sviesta
  • 4 olas
  • 250 ml piena
  • 100 g miltu
  • 100 g cukura
  • 12 g vanilīna
  • šķipsniņa sāls

Готовим: 1. Ķiršiem izņem kauliņus un izber ar sviestu iesmērētā, karstuma izturīgā traukā. 2. Visas sastāvdaļas samaisa un aplej ar mīklu ķiršus. 3. Cep kūku 40-45 minūtes 180 grādos, līdz klafuti ir zeltaini brūns. Detalizētāk gatavošanas procesu variet apskatīt šajā video:

Lieki piebilst, ka šo recepti droši var pielietot arī ar citām ogām, vai augļiem.  

 

5 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.