8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kā pareizi kārtot naudu naudasmakā, lai tās kļūtu arvien vairāk

 

a9b285970d24f0d5a1d5d4e426d161fb_fitted_1200x630

Reiz Einšteinam jautāja, kāpēc viņam virs durvīm ir pakavs, ja jau viņš netic ticējumiem. Uz ko viņš atbildēja: ”Lieta ir tāda, ka tas piepildās, neskatoties uz to, vai tu tam tici, vai netici.”

Ir tādi knifiņi, kuri strādā. Nav saprotams kā, bet strādā… Lūk, ar šiem knifiņiem arī mēs vēlamies padalīties. Šis viss attiecās tikai uz skaidru naudu, jo bankas kontā tur viss notiek pa savam.

Pirmais noteikums. Saņemiet naudu – visu summu uzreiz nesiet mājās. Netērējiet to pa ceļam. Ja jūs gatavojieties iepirkties, paņemiet nepieciešamo summu no mājām, vai norēķieties ar karti. Jaunajai naudai ir jāpārnakšņo jūsu mājās kopā ar veco naudu, tajā vietā, kurā jūs to glabājiet.

Otrs noteikums. Banknotēm makā ir jāstāv ar ”sejas” pusi pret jums, no lielākā nomināla uz mazāko, tā, lai atverot maku, nauda būtu tuvāk jūsu ķermenim, un pati lielākā banknote būtu ar seju pret jums. Neliekat banknotes ar kājām gaisā, tām tas ļoti nepatīk.

Katram cilvēkam ir sava laimīgā banknote!

Banknotes numura pēdējiem diviem cipariem ir jāsakrīt ar jūsu dzimšanas gada pēdējiem diviem cipariem, ja sakrīt trīs cipari, tad tas ir vēl labāk, bet, ja četri, tad pavisam labi. Šāda banknote jums kalpos kā jūsu naudas talismans. To nedrīkst tērēt un nevienam citam rokās dot. Bet ir viens noteikums – šai banknotei ir pašai pie jums jānonāk, jūs nedrīkstiet to iemainīt ar draugiem, vai ar kasieri veikalā.

Pie manis šāda banknote atnāca jau pirmajā nedēļā, kad es izlasīju šos noteikumus un ar trīs cipariem, bet pie manas draudzenes tikai pēc gada un ar diviem.

Un visbeidzot – naudu nedrīkst glabāt paciņās, kurās ir nepāra skaitlis, jo tā var sastrīdēties un izšķirties. Katrai banknotei ir jābūt pārītim.

avots: VK.com
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.