1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Kā iepatikties vīrietim: 7 vislabākie padomi no sieviešu psihologa

 

1449840863_kak-ponravitsja-muzhchine-1

Kā iepatikties vīrietim, pret kuru izjūti simpātijas? Kā iekarot mīļotā cilvēka sirdi jau no pirmā randiņa? Kā iegūt popularitāti starp pretējā dzimuma pārstāvjiem? Ja kaut viens no šiem jautājumiem izraisa tevī emocionālu atbildi, tad apsveicam! Mūsu šodienas rakstā tu atradīsi septiņus vienkāršus, bet ļoti efektīvus psihologu padomus, kā iekarot vīriešu uzmanību un mīlestību. Gatava? Tad uz priekšu!

Kā iepatikties vīrietim – esi sievišķīga un seksuāla

Mēs neatklāsim Ameriku, paziņojot tev, ka vīrieši mīl ar acīm. Un savu pirmo iespaidu par sievieti (kuru, starp citu, pēc tam ir grūti izmainīt) viņi veido, balstoties uz informāciju, kura iegūta vizuāli. Un runa nav tikai par frizūru vai ģērbšanās stilu, kaut arī tie, viennozīmīgi, ir svarīgi, bet gan par sievišķīgumu un slēptu seksualitāti. Viegla gaita, skaista poza, maigi žesti, žilbinošs smaids, mirdzums acīs – lūk, ko vīrieši uzskata par skaistas sievietes tēla neatņemamām sastāvdaļām. Papildus tam, meitenei ir jābūt: koptai, maigai ādai, skaistiem, tīriem matiem un veselīgiem, koptiem nagiem. Tieši šie trīs parametri zemapziņas līmenī signalizē vīrietim par tavu neticamo seksuālo pievilcību. 

1

Kā iepatikties vīrietim – esi dabiska un zini mēra sajūtu

No pirmā punkta plūstoši pārejam pie otrā, jo sieviešķīgums un dabiskums vīrieša apziņā ir praktiski nešķirami jēdzieni. Praktiski 90 % vīrieši, kuri piedalījās sociālajā aptaujā, kas veltīta pievilcības jautājumiem, atzina, ka priekšroku dod dabiskajam skaistumam. Vēl vairāk, viņi burtiski ienīst kosmētiku, it sevišķi to, kura traucē viņiem baudīt sievietes dabisko skaistumu. Pirmām kārtām tas attiecas uz lūpukrāsu un spīdumiem, kuru ēšana skūpsta laikā, maigi izsakoties, neiepriecina vīriešu dzimumu. Vīrieši nav iemīļojuši arī tādas mūsu skaistuma neatņemamas sastāvdaļas kā tonālais krēms, vaigu ēnas, matu laka un spēcīgas smaržas. Pirmās divas bieži nosmērē apģērbu, trešā rada parūkas efektu, bet pēdējais vispār atgrūž. Secinājums ir vienkāršs: mazāk dekoratīvās, vairāk kopjošās kosmētikas. Tāpēc labāk ieguldi naudu maskās, krēmos un procedūrās, kuras spēj uzlabot tavas ādas un matu stāvokli.

2

Kā iepatikties vīrietim – esi sieviete-noslēpums

Katrs vīrietis pēc savas iekšējās būtības ir mednieks/iekarotājs/bruņinieks (kuram kas labāk patīk), kas tiecas iekarot un cīnīties. Un ja viņam priekšā ir “atvērta grāmata”, un visas meitenes dvēseles mīklas ir atminētas, tad pavisam drīz tāda sieviete vīrietim vienkārši apniks. Un viņš tieksies meklēt jaunu “vienīgo un neatkārtojamo”. Tāpēc centies vienmēr uzturēt kādu intrigu jūsu attiecībās, mācies būt nedaudz noslēpumaina un aizdomīga. Lai tavs vīrietis atkal un atkal no jauna atklāj tevī jaunus, interesantus apvāršņus, par kuru eksistenci viņš pat nenojauta. Tikai esi piesardzīga un nepāršauj pār strīpu: no sievietes-cietā rieksta vīrieši mūk vēl ātrāk nekā no “izlasītās grāmatas”.

3

Kā iepatikties vīrietim – esi atvērta un pozitīva

Pozitīvs noskaņojums un atvērtība visam jaunajam – tās ir divas īpašības, kuru esamību vīrieši uzskata par obligātu savu mīļoto sieviešu raksturos. Tas nenozīmē, ka tu nepavisam nedrīksti raudāt vai žēloties par savām problēmām savam puisim. Vienkārši dari to reti un tikai tajos gadījumos, kad tas patiešām ir nepieciešams. Sīkas problēmas uztver ar smaidu un kaujiniecisku noskaņojumu. Starp citu, tāda pieeja problēmām ne tikai tev palīdzēs iekarot vīrieti, bet arī pastiprinās tavu noturību pret visāda veida stresiem.

careful man kissing his smiling girlfriend against a white background

Kā iepatikties vīrietim – esi patiesa

Gribi zināt, kā iepatikties vīrietim un iekarot viņu reizi par visām  reizēm un uz visiem laikiem? Gultā esi patiesa ar viņu. Runa iet par jūsu seksuālo attiecību patiesīgumu. Vīrieši nevar ciest, ja sievietes izliekas, it sevišķi, ja runa ir par dažāda veida simulēšanu. Un, ja tu domā, ka simulējot orgasmu vai iekāri, tu saglābsi savas attiecības, tad tu stipri maldies. Vīrietis vienmēr jūt, kad sieviete “spēlē”. Veido uzticamas attiecības ar partneri, vienmēr pasaki savas vēlmes un nevēlmes, interesējies par viņa fantāzijām. Tikai dari to delikāti un tam piemērotā laikā.

5

Kā iepatikties vīrietim – esi interesanta un kop savu intelektu

Mītu par to, ka vīrieši dod priekšroku muļķīgām meitenēm, sagrauj paši vīrieši. Saprāta, plaša redzesloka esamība, tieksme attīstīties un mācīties, izraisa vīriešos interesi un atbalstu. Blakus gudrai un skaistai meitenei puisis jūtas kā uzvarētājs, kuram pasniegta dārga trofeja. Tikai nepārtraukti nelielies ar savām zināšanām – iedomība un augstprātība atgrūž vīriešus vēl spēcīgāk par netīriem matiem un nesvaigu apakšveļu.

6

Kā iepatikties vīrietim – rūpējies, lai tev piemistu laba humora izjūta

Nu un visbeidzot pēdējais padoms mūsu saraksta, bet nepavisam ne nenozīmīgākais – tā ir humota izjūtas esamība. Zini, ka vīrietis jūtas pārliecinātāks, ja var sasmīdināt sev iepatikušos meiteni. Tev ne tikai ir jāciena viņa humors un jāspēj smieties kopā ar viņu. Bet arī tev pašai ir jābūt labai humora izjūtai, ar kuras palīdzību var apburt jebkuru puisi.

7

Kā redzi, iepatikties vīrietim ir daudz vienkāršāk, nekā tas liekas. Izmanto mūsu padomus un esi laimīga kopā ar SAVU vīrieti!

avots: allwomens.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.