6.4 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Domā, ka šī ir tikai kārtējā modeles fotogrāfija? Bet, kad kamera virzīsies uz leju, tu būsi šokā!

 

664-696x365

Nesteidzies izdarīt secinājumus pēc fotogrāfijas…

Skatoties uz smaidīgo un apburošo Meganu Bernardu ir grūti noticēt, ka meitenes dzīvē varētu būt jebkādas nopietnas problēmas. No malas liekas, ka viņai ir absolūti viss, kas nepieciešams pilnai laimei: veiksmīga modeles karjera, mīlošs puisis un gādīgi vecāki. Bet patiesībā meitenei ir nācies izciest ko tādu, ko nenovēlēsi pat ienaidniekam…

15 gadu vecumā mūsu stāsta varone saslima ar limfostāzi. Tā ir hroniska nelaime, ko izraisa limfas plūsmas traucējumi. Limfmezgli uz meitenes labās kājas pārstāja tikt galā ar savu funkciju, un rezultātā kāja sāka piepampt līdz neestētiskiem izmēriem. Audos tika uzkrāti aptuveni trīs litri liekā šķidruma!

Neskaitot fiziskās sāpes, limfostāze nopietni iedragāja meitenes pašvērtējumu, jo jauniešu vecumā visiem gribas izskatīties ideāli.

“Līdz savai saslimšanai man patika būt uzmanības centrā. Es apmeklēju sporta horeogrāfijas, deju un basketbola nodarbības. Bet briesmīgā diagnoze piespieda mani pilnībā izmainīt savu dzīvi”, – atklāti stāsta Megana.

It īpaši daudz ciest meitenei nācās no vietējiem huligāniem, kuri uzsāka īstu cīņu. Katru dienu Meganai nācās klausīties daudzajos apvainojošos izteicienos par sevi. Vienaudži pat iesauca viņu par Mišelin cilvēciņu, dodot mājieu par līdzību ar pazīstamās riepu kompānijas cilvēciņu…

Meganai nācās aizmirst par īsiem svārciņiem un apspīlētiem džinsiem. Bet pat tas neglāba viņu no apvainojumiem no huligānu puses…Meitene vienkārši bija izmisumā, tāpēc meitenes vecāki pieņēma lēmumu pārcelties uz citu pilsētu.

Jaunajā vietā Megana pakāpeniski atguva pārliecību par sevi. “Es pieaugu un sāku skatīties uz dzīvi nedaudz savādāk nekā bērnībā. Reiz es izlasīju citātu, kas pilnībā pārvērta manu pasaules uztveri. Tajā tika teikts, ka pasaule ap mums mainīsies uz labo pusi tikai tad, kad cilvēki būs pilnīgi godīgi paši pret sevi. Es pārstāju mānīt sevi ar viltus ilūzijām un pieņēmu savu ķermeni tādu, kāds tas ir”, – teica meitene.

Reiz draudzene pierunāja Meganu pierakstīties uz modeļu kursiem. Kaut arī mūsu varone no sākuma nelika uz šo ideju nekādas cerības, bet viņa spēja piesaistīt vadītāju uzmanību, un ar viņu tika noslēgts profesionāls līgums!

Neilgi pirms šī notikuma Meganai viss personīgajā frontē sāka nokārtoties: viņa sāka satikties ar puisi. “Es ilgu laiku nevarēju saņemties un atklāt savam Robam visu patiesību par sevi. Satiekoties ar viņu es vienmēr vilku brīvi krītošas bikses yb svārkus līdz potītēm, bet, kad mēs sēdējām viens otram blakām, es centos viņu turēt kreisajā pusē no manis, lai viņš neuzzinātu par manu kāju” – stāsta Megana.

Mūsu varones iemīļotais uzzināja par viņas nelaimi tikai tad, kad ieraudzīja viņas pirmo fotosesiju. “Megana briesmīgi pārdzīvoja, kad rādīja man savas fotogrāfijas. Bet, patiesību sakot, skatoties fotogrāfijas, es kājai vispār nepievērsu nekādu uzmanību. Es biju apmāts par savas mīļotās skaistumu!” – stāsta Robs.

AVOTS
 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.