12.8 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Nekad nenoticēsi, ko var nozīmēt šī krāsa uz nagiem

 

Neskatoties uz jaunākajām modes tendencēm manikīra pasaulē, reti kurš uzklausa pazīstamu dizaineru padomus. Bieži vien meitenes vēlas, lai viņas izceltos un izvēlas nagu lakas krāsu pēc viņu pašu domām, nevis paļaujoties uz kādu citu viedokli. Izrādās, ka jūs varat uzzināt daudz par cilvēka raksturu, pamatojoties uz izvēlētās nagu lakas krāsas! Un kādai krāsai jūs dotu priekšroku ?Hmm..

KĀ NOTEIKT CILVĒKA RAKTURU PĒC KRĀSAS

Melnā krāsa
To parasti izvēlas enerģiskas meitenes, kuras nebaidās riskantu situāciju ņemt savās rokās. Ietiepīgs cilvēks, tik viegli nepadodas. Bieži vien zem šīs dzelzs dāmas slēpjas mierīga, baiga būtne, kas vēlas tikt mīlēta.  

характер женщины по цвету маникюра

Sarkana vai bordo krāsa
Šīm manikīra pārstāvēm patīk kaislīgas situācijas, jo pašas ir kaisles pilnas un gatavas jauniem piedzīvojumiem. Bet tas ne vienmēr ir tā, jo daudzas meitenes izvēlas šo toni, lai izskatītos eleganti un spēka pilnas. 

характер женщины по цвету маникюра

Rozā krāsa
Šo toni izvēlas maigas, rāmas un jūtīgas sievietes. Viņām blakus vajadzīgs spēcīga vīrieša atbalsts, kas palīdz vieglāk pieņemt sarežģītus lēmumus. 

характер женщины по цвету маникюра

Dzeltena krāsa
Šī krāsa piesaista aktīvas, drosmīgas sievietes, kuras nebaidās doties dzīvē bez partnera. Arī viņām ir raksturīga aizmāršība un tendence uz neracionālām situācijām. 

характер женщины по цвету маникюра

Zilā krāsa
Izvēlas klusa, droša un rāma sieviete. Dzeltenā krāsa simbolizē fizisku spēku, tādēļ šīs sievietes grūtā situācijā nepieņem palīdzību no apkārtējiem. Interesanti, vai ne?

характер женщины по цвету маникюра

Zaļā krāsa
Zaļš manikīrs raksturīgs dāmām ar spēcīgu raksturu. Kā arī šo toni, izvēlas daiļās dāmas, kurām trūkst uzmanības no sev tuvajiem cilvēkiem un, kuras vēlas vairāk uzmanības tikai sev. Un šī mūsdienās ir populārākā manikīra krāsa, jo īpaši vasarā. Piekrīti?

характер женщины по цвету маникюра

Violeta krāsa
To izvēlas dāmas, kuras ir skaistas un jaukas, taču dziļi sirdī ir spējīgas aizstāvēt sevi un savus tuvos ar visu savu spēku. Ļoti praktiskas, ir apveltītas ar ļoti labu intuīciju. Nedaudz viņās arī ir no iedomības un augstprātības, bet viss ir normas robežās. 

характер женщины по цвету маникюра

Labs risinājums katrai meitenei būs izvēlēties nagu lakas krāsu, atkarībā no situācijas. Ja jums ir nopietna biznesa tikšanās, tad, mēģiniet izmantot violeto nagu laku. Jūs iegūsiet pašapziņu un palielināsiet jūsu izredzes gūt panākumus! 

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.