2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Vispārējais horoskops – 28. septembris : darbi runā skaļāk par vārdiem

 

meiteens

Pienācis laiks uzrotīt piedurknes un darbā parādīt, ka esat labākā. Svarīgi šodien ir arī labi izskatīties. Ja kas nenotiek kā plānots, padomu varat lūgt vecāka gada gājuma radiem, viņi to neliegs.
 
AUNS
Ja sen esat nobriedusi realizēt kādus plānus, tad tagad ir īstais brīdis pakonsultēties ar vecāka gada gājuma radiniekiem. Viņi neliegs padomus un būs priecīgi ar tiem padalīties. 
 
VĒRSIS
Nekādā gadījumā neļaujiet kādam sevi komandēt. Jūs paši veidojat savu likteni. Rīkojieties tā, kā pati uzskatāt par vajadzīgu.
 
DVĪŅI
Pievērsieties savām vēlmēm un vajadzībām, citu vēlmes uz dažām dienām atlieciet. Šodien jums ir tiesības būt nedaudz egoistei.
 
VĒZIS
Ja kāds jūs kritizēs, tad ziniet – tas ir no skaudības. Turpiniet iesākto un nepievērsiet negatīvismam uzmanību.
 
LAUVA
Neielaidieties tukšās runās un bezjēdzīgās diskusijās, tās patērēs lieku enerģiju, ko varētu veltīt citām, svarīgākām lietām. Sarunas par intelektuālām tēmām ir vēlamas.
 
JAUNAVA
Šodien spēja apstrādāt lielu daudzumu informācijas ļoti noderēs.  Varēsiet lepoties ar panākumiem jomās, kurās iepriekš neesat strādājusi. Šodien iegūsiet jaunu un vērtīgu pieredzi un zināšanas.
 
SVARI
Bez īpašas piepūles panāksiet, ka apkārtējie piepildīs jūsu vēlmes, jo būsiet tik pievilcīga kā vēl nekad.
 
SKORPIONS
Savos uzskatos būsiet nelokāma, tomēr centieties savu runas toni nedaudz mīkstināt. Atcerieties, ka jebkurai situācijai tā pat kā medaļai ir divas puses.
 
STRĒLNIEKS
Šodien nelauziet norunas un plānus, kas saskaņoti ar draugiem. Pēdējā brīža izmaiņas radīs necieņas iespaidu. Draugiem agri vai vēlu apniks jums pieskaņoties.
 
MEŽĀZIS
Nedodiet vadošas norādes, bet vadiet kolēģus ar savu piemēru. Atcerieties – darbi ir skaļāki par vārdiem.
 
ŪDENSVĪRS
Valdiet emocijas, spriediet un rīkojieties ar vēsu prātu. Pretējā gadījumā dienas ieceres sabruks kā kāršu namiņš.
 
ZIVIS
Šodien vairāk kā citas dienas apkārtējie pievērsīs uzmanību jūsu ārienei, tādēļ parūpējieties par to, lai ar savu izskatu varētu atstāt labu iespaidu.
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.