Uztura speciāliste Margarita Koroļeva granātu sulu nosauca par labāko marinādi šašlika marinēšanai. Pēc viņas teiktā, šī sula padara gaļu mīkstu, vienlaikus saglabājot visu uzturvērtību.
Dietoloģe precizēja, ka šī marinēšanas metode palīdzēs organismam vieglāk sagremot gaļu. Šī marinēšanas metode ir ļoti viegla un ātra.
Pagatavošana:
Gaļu grieziet un gatavojiet pilnīgi tāpat kā parasti, tikai šoreiz beigās pievienojiet 100% granātābolu sulu. Gaļu bāgātīgi aplejiet ar šo sulu.
Granātābolu sula labi irdina gaļu un šašliks būs maigs un sulīgs. Ja vēlaties, lai gaļa būtu ļoti sulīga visu atstājiet uz vienu diennakti kārtīgi samarinēties. Lai labi garšo!