0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Noderīgi Holivudas slavenību tievēšanas padomi!

 

Kas gan cits, ja ne Holivudas zvaigznes ar savām noslīpētajām figūrām var dot padomus par fitnesu un notievēšanu? Viņas konsultējas ar labākajiem treneriem, dietologiem un, kas ir pats svarīgākais, patiešām ievēro viņu ieteikumus. Šodien tādas augstākā līmeņa zvaigznes Džidži Hadidas un Rozijas Hantingtones-Vaitlijas stila modeles, kā aktrise Keita Hadsone un Gvineta Paltrova stāsta par saviem slaidas un nevainojamas fiziskās formas noslēpumiem tieši tev.

Džidži Hadida: Sevi vajag šad tad palutināt 

“Es vienmēr saku: “Ēd veselīgu barību, lai saglabātu formu, bet atļauj sev apēst kādu burgeru, lai nesajuktu prātā”.

Rozija Hantingtone-Vaitlija: Sāc dienu pareizi

“Tikko kā es pamostos, lieku sev izdzert līdz pat vienam litram tīra ūdens. Esmu pamanījusi, ka pēc miega organisms bieži vien ir dehidrēts un šāds vienkāršs rituāls ļauj savest to kārtībā un uzsākt gremošanas procesus. Brokastis manā izpratnē nav mazāk svarīgas. Es dodu priekšroku vārītām olām vai omletei ar spinātiem kopā ar zaļumu sulu”.

Dženifera Gārnere: Izmanto fantāziju attiecībā uz savām vājībām pret ēdienu

“Es zinu, ka nevaru atļaut sev parastos ogļhidrātus. Ja man kārojas kartupeļi, tad priekšroku došu saldajam kartupelim – batātei, bet nekad to necepšu eļļļā”.

Džozefīna Skrīvere: Attīri organismu

“Tas skanēs garlaicīgi, bet es vienmēr no rīta un pirms miega izdzeru karstu ūdeni ar citronu. Tas palīdz atbrīvot ķermeni no toksīniem un, pateicoties tam, mana āda kļuvusi daudz tīrāka. Šo triku man iemācīja viens slavens ķīniešu kosmetologs. Pamēģini ievērot šo noteikumu kādas divas – trīs nedēļas, un tu patiešām pamanīsi izmaiņas”. 

Dženifera Hadsone: Skaties iekšā

“Galvenais ir saprast, kur tieši ir tava problēma – kā likums, vainīgs nav ēdiens. Jābūt ir godīgai pašai ar sevi. Vienreiz vajag vienkārši apstāties un pajautāt sev: “Kāpēc man patiesībā tik ļoti gribas šo šokolādīti?”. Es, piemēram, sapratu, ka ēdu saldumus, lai nomierinātos, tiktu vaļā no stresa, un nevis tāpēs, ka patiešām to vēlos. Bet no spriedzes var tikt vaļā arī savādāk – tikko tu to sapratīsi, tā spēsi kontrolēt savas gastronomiskās kaislības”.

Drū Berimora: Vienkārši samazini porcijas

“Visvienkāršākais veids, kā notievēt – ēst mazāk! Es negribu pilnībā atteikties no tā, kas man garšo – šāda veida ierobežojumi liek tev gribēt aizliegtos produktus vēl vairāk. Labāk apēst mazu gabaliņu, apmierināt savu vēlmi un pie tā arī apstāties”.

Keita Hadsone: Zināšanas ir spēks

“Mana draudzene Džinifera Gudvina kaut kā man izstāstīja par aplikāciju MyFitnessPal, un kopš tā brīža es ar to nešķiros. Šī aplikācija palīdz man precīzi uzzināt, cik kalorijas esmu uzņēmusi un cik iztērējusi. Pateicoties tai es uzzināju, ka nelielā itāļu picas gabaliņā ir tikai 150 kalorijas, un tas nozīmē, ka pusdienās es pavisam mierīgi varu atļauties apēst pāris gabaliņus”.

Miranda Kera: ievēro “80/20” likumu

“Es ēdu 80 % veselīgu, pareizu ēdienu, bet pārējos 20 % es atstāju saviem saldumiem un kaitīgajiem, bet garšīgajiem produktiem. Es neatbalstu pilnīgu sevis ierobežošanu un visu dzīves prieku liegšanu”.

Gvineta Paltrova: Esi gatava tam, ka tev ne vienmēr būs viegli

“Ideāla figūra – tā nav nejaušība, ne veiksme, ne burvju nūjiņas vēziens un arī ne labi gēni. Ideāla figūra – tas ir nomirt sportzālē līdz pustrai stundai 5 reizes nedēļā, tā ir pašdisciplīna, tā ir pastāvīga pareiza ēšana. Man ir divi bērni, man vairs nav divdesmit, bet es nēsāju 38. izmēru un nekautrējos aiziet uz pludmali – tas ir rezultāts tam, ka es strādāju ar sevi bez žēlastības”.

Kellija Kuoko: Paņem pauzi

“Es cenšos apēst pusi no savām ierastajām porcijām. Ja ir sajūta, ka neesmu paēdusi, es novācu galda piederumus, iedzeru nedaudz ūdens un uztaisu 10 minūšu ilgu pauzi. Pēc tam izsalkums jau vairs nav jūtams, patiešām!”.

Džesika Alba: Pārspēj sevi viltībā, izdzerot vairāk ūdens

“Dažreiz izsalkums patiesībā nav izsalkums, bet gan slāpes. Bet parastais ūdens apnīk, tam nav garša – nomaini to ar kokosriekstu ūdeni, tā aromāts novērsīs tavas domas no ēdiena”. 

Hloja Kardašjana: Iepriekš pagatavo veselīgas uzkodas

“Es visu laiku kaut ko graužu starp ēdienreizēm, tāpēc es vienmēr sagriežu dārzeņus, augļus, ogas, salieku tos pusdienu traukos, un nēsāju sev līdzi”.

Teilore Svifta: Ļauj sev atpūsties

“Kad es cītīgi trenējos nedēļu no vietas un ļoti nogurstu darbā, tad sarīkoju sev pāris brīvas dienas un atpūšos no sporta. Tāpat šajās dienās es nesekoju līdzi tam, ko ēdu. Tas palīdz “pārstartēties” un ar jauniem spēkiem ķerties sev klāt”.

Šeja Mitčela: Atslābinies

“Es nekad nekrītu panikā. Stress negatīvi ietekmē figūru un ir viens no biežākajiem liekā svara parādīšanās iemesliem”.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.