6.4 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

5 padomi liekā svara zaudēšanai!

 

Katru gadu vasara rada lielas raizes, jo ir pienācis laiks vairāk izrādīt savu ķermeni. Īpaši grūti ir tad, ja esi paguvusi pārkāpt sava komforta svara robežu. Ko darīt, lai pēc iespējas ātrāk atgūtu savu ideālo formu? Mums tev ir 5 padomi, kuri lieliski noderēs sava ideālā svara atgūšanai. Iedvesmojies!

1. Nepārslogo sevi (sāc pamazām)

Nepārslogo sevi ar pēšņiem treniņiem, veido savu treniņu plānu pakāpeniski. Un nevajag uzeiz atteikties no visiem ogļhidrātiem. Tikai pamazām samazini nevēlamo produktu daudzumu un ievies savā uzturā jaunus, veselībai vērtīgākus produktus.

2. Nepārēdies!

Ik pa mirklim pavaicā sev vai tu neesi pārēdusies, ja jūti, ka esi, tad tev obligāti nav jāapēd visa porcija, ja neesi apēdusi visu, kas uzlikts uz šķīvja, tev nav par to jājūtas vainīgai.

3. Neturi mājās liekus pārtikas produktus

Neturi savā ledusskāpī vai virtuves plauktiņā liekus pārtikas produktus! Atbrīvojies no visa liekā – konfektēm un citiem saldumiem, neveselīgām uzkodām. Šādu produktu esamība tavās mājās var kavēt tava mērķa sasniegšanu.

4. Ēd veselīgi!

Nav viegli sevi piespiest ēst veselīgi, visas dienas garumā var būt mirklis, kurā paslīd kāja, tādēļ ar veselīgajām uzkodām nodrošinies jau laikus – burkāni, rieksti, pāris šķēles siera, variantu var būt visai daudz! Ja vēlies baudīt kādu saldinātu dzērienu, tad labākā izvēle ir zaļā tēja ar medu. 

5. Rūpējies par savu pašvērtējumu

Noteikti negaidī tūlītēju rezultātu un nepārmet sev, ja viss nenoteik tik ātri, cik gribētos, jo tā tu tikai vari iedzīvoties dažādās veselības problēmās. Atceries, ka galvenās pārmaiņas ir galvā, tādēļ ķeries klāt pie pozitīvas domāšanas. Ne velti saka, ka vispirms ir jāiemīl sevi, lai tevi pieņemtu un mīlētu arī citi.

Lai tev viss izdodas!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.