3.7 C
Rīga
ceturtdien, 9 maijs, 2024

Dāvana jaunai modes dāmai – Lazy Francis

 

Latvijā tapušais ekskluzīvā bērnu apģērba zīmols “Lazy Francis”, kas tikko prezentējis savu jaunāko elegantā un unikālā dizaina apģērbu kolekciju, būs neatkārtojama dāvana tavai mazajai māsai vai draugu bērnam! Jaunajā veikalā – darbnīcā vari aplūkot visu šī zīmola piedāvājumu un izvēlēties, kas tavai modes dāmai būs vispiemērotākais.

“Šī ideja man prātā bija jau vairākus gadus, taču reāli pie šā zīmola izveides un kolekcijas izstrādes ķēros pirms pusgada. Viens no galvenajiem uzdevumiem bija atrast materiālus, kas ir skaisti, kvalitatīvi un vienlaikus draudzīgi māmiņām. Noteikti katra māmiņa zina, cik sarežģīta var būt augstvērtīgu audumu kopšana, tādēļ, darinot “Lazy Francis” apģērbu, esam atklājuši vairākus auduma apstrādes veidus, kas ļauj visus tērpus mazgāt rokām un veļasmašīnā,”  pastāstīja idejas līdzautore un veikala darbnīcas īpašniece Olga Krūze.

Pašlaik “Lazy Francis” dizaineri un apģērbu konstruktore jau strādā pie nākamās 2014.gada rudens/ziemas kolekcijas. Krūze plāno tās radīšanā piesaistīt arī citus Latvijā zināmus māksliniekus un dizainerus. Zīmols un uzņēmums “Lazy Francis” izveidots 2013.gada aprīlī, viena no idejas līdzautorēm un virzītājam ir Olga Krūze. “Lazy Francis” ir Lielbritānijas un Īrijas Nacionālās bērnu apģērba ražotāju asociācijas biedrs. Veikals darbnīca Rīgā, Miera ielā 19, ir pirmā šā zīmola tirdzniecības vieta.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.