6.4 C
Rīga
trešdien, 8 maijs, 2024

Dāvanas cilvēkam, kuram “viss jau ir”

 

Noteikti arī tu pazīsti cilvēkus, kuriem atrast piemērotu dāvanu ir ārkārtīgi grūti – vai nu finansiālais stāvoklis jau tāpat ļauj viņiem piepildīt visas vēlmes, vai arī viņu gaume ir ārkārtīgi izsmalcināta un īpaša. Lai arī kurš no šiem variantiem tev jāapdāvina, kāda no Cosmo idejām noteikti būs īstā!

 

Interesantas nodarbības

Ja tu zini, ka apdāvināmajam cilvēkam ir daudz brīva laika, viņš visu mūžu vēlējies iemācīties dejot vai arī gatavo briesmīgus desertus, uzdāvini viņam piemērotas aizraujošas nodarbības! Piemēram, Labas garšas darbnīcas piedāvā dārzeņu, salātu, saldēdienu un garšvielu darbnīcas, kas ļaus apgūt jaunas prasmes gan iesācējam, gan virtuves pavēlniekam. 

SPA procedūras

Neatkarīgi no dāvanas saņēmēja finansiālās situācijas vai gaumes, dāvanu karte SPA salonā vienmēr būs gudra izvēle. Salonu piedāvājums gan Rīgā, gan visā Latvijā ir gana plašs, lai tu varētu izvēlēties procedūras dažādās cenu amplitūdās. Lai arī ko tu izvēlētos, zini – saņēmējs būs sajūsmā!

Sieru izlase un citi augstvērtīgi gardumi

Kādā no daudzajiem Ziemassvētku tirdziņiem iegādājies skaistu, pītu grozu, kurā saliec gardu sieru izlasi. Klāt vari pievienot glīti iesaiņotu burciņu ar pašas gatavotu džemu vai svaigām dzērvenēm, kvalitatīvas šokolādes tāfelīti (piemēram, no Emils Gustavs Šokolāde) un labu vīna pudeli – ja neesi pārliecināta par izvēli, jautā veikala vīnzinim! 

Kvalitatīva piezīmju grāmatiņa

Smythsons vai Moleskine ir gana prestiži vārdi piezīmju grāmatiņu pasaulē, kas neizmaksās tev miljonu. Ja dāvanas saņēmējs ir izteikts pedants, viņš noteikti novērtēs kvalitatīvu, lakonisku dienasgrāmatu vai plānotāju nākamā gada pierakstiem. 

Dāvana džentelmenim

Koptas ūsas vairs nav tikai liecība no pagātnes vai hipsteru vizītkarte – nu šī tendence ieņēmusi stabilu pozīciju vīriešu skaistumkopšanā. Ja tavs vīrietis ir pārliecināts ūsainis, dodies uz veikalu Gentleman’s Shop, kur varēsi iegādāties izsmalcinātus skūšanās produktus – bārdas nažus, ūsu vasku, bārdas eliksīru un citas dāvanas, kas patiks pat īstam dendijam.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsSvarīgie lēmumi
Nākamais rakstsKā posties gadu mijas masku ballei?