14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Alekss Silvērs prezentē “Supernovai” radītās dziesmas “Fireworks” videoklipu (+VIDEO)

 

Dziedātāju Aleksu Silvēru iepazinām laikā, kad viņš darbojās duetā Alekss Silvērs un Liera Šteina. Duetam izjūkot dziedātājs uzsāka solo karjeru un nu piedalās konkursā “Supernova”. Mūziķis radījis dziesmas “Fireworks” videoklipu.

Šajā vasarā Alekss Silvērs pārstāvēja Latviju vērienīgajā dziesmu konkursā “Slāvu Bazārs” un, pateicoties dziedātāja veikumam, Latvija pēc vairāku gadu pauzes atkal iekļuva konkursa finālā. Kāpēc, lai tāpat nenotiktu ar Eirovīziju?

Video

Eirovīzijas nacionālajā atlasē Alekss startēs ar dziedātājas Aminatas sarakstīto dziesmu ”Fireworks”.

Alekss priecājas, ka viņa dziesmas autore ir tieši Aminata, jo populāro dziedātāju viņš uzskata par vienu no retajām dziesmu autorēm, kura saprot, kas ir populārs popmūzikā, kādai skaņai un dziesmas formai jābūt.

Lielu lomu dziesmas tapšanā spēlēja arī mūzikas producents Kaspars Ansons, pateicoties, kura aranžijai “Fireworks” iemantoja ierakstā dzirdamo formu.

”Katram no mums bijušas attiecības, kad cilvēks, kuru tu mīl, līdz galam nesaprot, kāpēc viņam vai viņai ir vajadzīgas attiecības. Tu turpini gaidīt, kad starp jums būs emociju ”salūts”. Gaidi līdz pēdējam brīdim, kad, varbūt, nav jau jēgas gaidīt? Tāda ir dzīve un dzīves pieredze,” par dziesmu stāsta Alekss.

“Fireworks” uzfilmēts astoņu stundu laikā, filmēts neapsildāmā paviljonā, tāpēc mākslinieki nav vilkuši laiku garumā, bet čakli strādājuši, lai nepavadītu lieku minūti aukstumā.

Videoklipa režisors ir Andrejs Aleksejevs, bet Aleksa mūzas lomā iejutās ”Latvijas Nacionālās Operas un Baleta” soliste Alise Bodnere, kura izdejoja Denisa Tumakova veidoto horeogrāfiju.

”Tetovējumi, uguns, ”grunge” stils, nekāda glamūra vai romantikas. “Fireworks” parāda mani jaunā ampluā, nekādi uzvalki, nekāda maiguma, nekāda džentlmeņa,” par pārtapšanu jaunā tēlā stāsta Alekss.

Foto:  J.D Dmitrenko

16.01.2019.

 

 

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.