0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kuras slavenības saņēma prestižo “Grammy” apbalvojumu? (+VIDEO)

 

Svētdien Losandželosā norisinājās vērienīgā “Grammy” balvu pasniegšanas ceremonija, kurā pārliecinoši dominēja “Childish Gambino”, Lēdija Gāga un Keisija Masgreivsa saņemot prestižo balvu vairākās kategorijās!

Mums arī ir ar ko lepoties, jo veselās divās balvu kategorijās godalgas izcīnījis latviešu diriģents Andris Nelsons kopā ar Bostonas Simfonisko orķestri! Šāda informācija atrodama “Grammy” oficiālajā mājaslapā. Andris Nelsons kopā ar Bostonas orķestri par šī gada jūlijā izdoto albumu “Shostakovich: Symphonies Nos. 4&11” tika nominēts kategorijās “Vislabāk producētais klasiskās mūzikas albumus” un “Labākais orķestra sniegums” un abās šajās kategorijās uzvarēja.

Dziedātāja Lēdija Gāga saņēma trīs godalgas, arī labākā popmūzikas priekšnesuma balvu par dziesmu “Joanne” un labākā popmūzikas dueta godalgu par skaņdarbu “Shallow” no “Oskaram” nominētās filmas “A Star Is Born”

Masgreivsas trešais albums “Golden Hour”  tika godalgots ar četriem “gremijiem”, uzvarot arī kategorijā “Gada albums” Savukārt harizmātiskais mūziķis “Childish Gambino”, kurš uz ceremoniju neieradās, uzvarēja četrās kategorijās, arī kategorijās “Gada dziesma” un “Gada video”, par skandalozo un pasaulē tik zināmo kompozīciju ” This Is America”

Godalgas

Labākā popmūzikas dueta godalga par skaņdarbu “Shallow”

“Childish Gambino” gada ieraksts  un dziesma “This Is America”

Labākais alternatīvās mūzikas albums Beks “Colors”

Labākais R&B albums H.E.R “H.E.R.”

Popmūzikas labākis albums Ariana Grande, “Sweetener”

Roka labākais albums “Greta Van Fleet”, “From the Fires”

Labākais repa albums “Cardi B”, “Invasion Of Privacy”

Labākais jaunais mākslinieks Dua Lipa

Gada albums Keisija Masgreivsa, “Golden Hour”

Foto

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.