12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Megana Mārkla nebeidz pārsteigt, jauns karaliskās etiķetes pārkāpums!

 

Nesen tika paziņots, ka Megana ar Hariju dosies ceļojumā uz Amerika, ceļojums bijis plānots pēc bērniņa dzimšanas, taču plāni ir nedaudz mainījušies. Noticis negaidīts pavērsiens, un, kā izrādās, Megana ir devusies piecu dienu ilgā ceļojumā uz Ņujorku! Megana ceļojuma devusies kopā ar draudzenēm, diezgan dīvaini, ka Megana izlēmusi doties ceļojumā tieši tagad, jo bērniņš gaidāms jau prīļa beigās vai maija sākumā.

Megana Ņujorkā ieradusies  pagājušo piektdien, 15. februārī, un laiku pavada kopā ar draugiem baudot gardas maltītes, iepērkoties  un satiekot draugus un paziņas no tiem laikiem, kad viņa vēl filmējās populārajā seriālā “Ģēnijs uzvalkā”.Prese arī ziņo, ka šis ceļojums ticis plānots vairākus mēnešu. Megana Londonā atgriezīsies jau šīs nedēļas nogalē, lai 23. februārī ar princi Hariju dotos trīs dienu garā karaliskajā vizītē uz Maroku!

Foto

View this post on Instagram

"You do not have to be defined by your injury or disability. You may not realise or appreciate it yet, but do not underestimate the incredible impact you are having on those around you, by simply being yourself." — The Duke of Sussex, as he and The Duchess attended the #EndeavourFundAwards. The Duke presented Shaun with the Endeavour Fund Henry Worsley Award — swipe to watch Shaun’s story. Shaun Pascoe was diagnosed with Post Traumatic Stress after numerous tours around the world with the @RoyalAirForceUK Medical Emergency Response Team. He has now set up the Forces’ Sailing Charity @TurnToStarboard, providing more than 1200 sailing opportunities to service personnel and veterans. The Endeavour Fund Awards celebrate the achievements of wounded, injured and sick servicemen and women who have taken part in remarkable sporting and adventure challenges over the last year to help with their recovery.

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Interesanti, ka otrdienas, 19. februāra vakarā, Megana sarīkoja bērna gaidīšanas ballīti jeb “baby shower”, kuru apmeklēja viņas paši tuvākie draugi.  Tas atkal pierāda, ka viņa kārtējo reizi ir pārkāpusi karaliskās ģimenes protokolu, jo karaliskajā ģimenē noteikti nav pieņemts svinēt bērna gaidīšanas ballīti. Savukārt Amerikā mazuļa gaidīšanas ballīte ir ļoti populāra tradīcija, Anglijā tā netiek ievērota. Karaliskais pāris kopīgi pārkāpis vēl vienu ģimenes protokolu! Megana un Harijs nolēmuši savu gaidāmo bērnu sūtīt amerikāņu skolā turpat Anglijā! Šis ir diezgan skandalozs un rupjš karaliskās ģimenes protokola pārkāpums. Megana un Harijs bērnam vēloties nodrošināt daudzveidīgu izglītību, Megana arī vēlas, lai viņas bērns labi apzinās savas amerikāniskās saknes. Skola atrodas pavisam netālu no Frogmoras nama, uz kuru Megana un Harijs pārcelsies jau pavisam drīz. 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.