2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Sieviešu rallija galvenais tiesnesis: Spēle sievietes spēs aizraut vienā acumirklī

 

Pavisam drīz, 9. martā, Rīgā, vienuviet pulcēsies ap 2000 skaistā dzimuma pārstāves, lai kopīgi atzīmētu ikgadējās grandiozākās Sieviešu dienas svinības – NuKo.lv Sieviešu ralliju. Reģistrēties dalībai pasākumā var līdz 28. februārim.

Rallija starta signāls tiks dots 9. martā pulksten 10:00 mobilajā aplikācijā “Wilki”,  kas pirmo reizi rallija vēsturē ļaus dāmām sākt spēli no brīvi izvēlētas vietas. Šogad aplikācija kļuvusi par Sieviešu rallija spēles galveno platformu, kas vienlaicīgi ļauj komandām pildīt uzdevumus, sarunāties spēles čatā ar citām rallija dalībniecēm, bet organizatori ar aplikācijas palīdzību varēs izsekot, vai komandas brauc atbilstoši ceļu satiksmes noteikumos noteiktajiem braukšanas ātrumiem.

22. februārī Sieviešu rallija organizatoru un aplikācijas veidotāju komandas devās izmēģinājuma braucienā, kurā testēja 9. marta spēles punktus un uzdevumus. Rallija galvenais tiesnesis Gatis Dzeguze komentē: “Sen nebiju piedalījies rallija uzdevumu plānošanā un izmēģinājumā. Protams, iegrimu nostaļģijā par iepriekšējiem gadiem, taču pats galvenais – šis viennozīmīgi ir kaut kas pavisam jauns un nebijis rallija vēsturē. Papīru kalni ir aizmirsti, tagad galvenais spēt pareizi sadalīt pienākumus un ļauties spēles azartam. Ticiet man, spēle spēs aizraut acumirklī. Vislielākās grūtības sagādāja uzdevumi “Trakās Vilcenes”, kuros atraktīvā veidā jāuzņem komandas fotogrāfijas un video, bet esmu pārliecināts – sieviešu radošums noteikti pārspēs jebkura vīrieša centienus izdomāt ko neatkārtojamu un atraktīvu.”

Spēle sastāvēs no piecu dažādu veidu uzdevumiem – fotouzdevumiem, jautājuma uzdevumiem, kas piesaistīti konkrētai lokācijai, viens “karsts/auksts” punkts, kurā dāmas gaidīs silta kafija no “Lofbergs”, kā arī prāta spēles un “Trakās vilcenes”, kas prasīs no sievietēm radošas pieejas fotogrāfiju un video uzņemšanā. Spēle notiks sešas stundas elektroniskā formātā. Tikai pēc spēles noslēguma dalībnieces uzzinās, kur viņām jādodas, lai noslēgtu sacensības, bet vakara noslēgumā pasākuma vadītājs Aivis Ceriņš dāmas sagaidīs oficiālajā rallija apbalvošanas ceremonijā modes un izklaides centrā “Rīga Plaza”, kurā dāmas priecēs koncerts un šovi, kā arī tiks godinātas un apbalvotas veiklākās, atjautīgākās, košākās un oriģinālākās.

Reģistrēties un uzzināt jaunāko informāciju iespējams www.nukosieviesurallijs.com.

Sieviešu rallija ģenerālsponsors interneta lielveikals “NuKo.lv”, pasākumu atbalsta modes un izklaides centrs “Rīga Plaza”, rallija veselības un skaistuma vēstnesis “Perfectil”, dzirkstošais “Cosmopolitan DIVA” un sievietēm radītais “Kotex Latvija”, informē Capital Radio, interneta portāli draugiem.lv, inbox.lv un dieviete.lv

Autors: Sieviešu rallijs

25.02.2019.

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.