5.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Saseksas hercogu pāris Megana Mārkla un princis Harijs ieradās trīs dienu vizītē Marokā

 

Pagājušās nedēļas nogalē Megana Mārkla un Harijs ieradās trīs dienu vizītē Marokā. Pāris uz Maroku devās kopā ar veselu deviņu cilvēku komandu (privāto sekretāri, trīs mediju un komunikācijas pārstāvjiem, digitālo pārstāvi, Kensingtonas pils asistenti, frizieri un pasākuma koordinatoru) Ierodoties Kasablankas lidostā, Megana žilbināja tērpusies satriecošā, sarkanā zīmola Valentino kleitā. 

Pāri, ierodoties vizītē, sveica Lielbritānijas vēstnieks Marokā, jau pirmajā vakarā viņus sagaidīja īpaša, oficiāla tikšanās ar Marokas kroņprinci.

Megana uzreiz atgriežoties no Ņujorkas devās pildīt karaliskos pienākumus, bet par viņas veselību stāvokli nav jāsatraucas, jo pirms katra lielāka brauciena tiek pārbaudīta Meganas pašsajūta un visi riski ceļojot.  Megana Mārkla publiskos pasākumos mīl izvēlēties īpaši pieguļošu apģērbu, kas lieliski izcēļ viņas grūtnieces vēdera aprises, taču šoreiz viņa bija tērpusies elegantā, brīva piegriezuma kleitā. Meganas izvēlētās zīmola Valentino kleitas augšdaļa bijusi grezni izšūta. Karaļnama preses sekretārs Omids Skobijs  norādīja, ka Megana Mārkla izvēlējusies kleitu sarkanā krāsā, jo tieši sarkanajai krāsai Marokā ir īpaši vēsturiska nozīme. Tā simbolizē drosmi un spēku!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.