12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

NuKo.lv Sieviešu rallijā 2019 triumfē komanda “Superbeibes”

 

Ar Jura Kaukuļa, Anitas Intaites un grupas “Pirmais kurss” melodijām nedēļas nogalē tika aizvadīts 2019. gada NuKo.lv Sieviešu rallijs.  Šogad rallijā piedalījās 440 ekipāžas un vairāk kā 1700 dalībnieces no dažādām Latvijas pilsētām. Pirmo vietu šogad ieņēma komanda “Superbeibes”, kurām tikai ar divu punktu starpību uz papēžiem mina “S!K! SELGA” dāmas, bet godpilno trešo vietu saņēma “Svētās Veģmas”.

9. marta rītā, aktivizējoties aplikācijai “Wilki”, komandas 2-4 dalībnieču, startējot no sev brīvi izvēlētas vietas, atklāja jauno, modernizēto Sieviešu ralliju. Drosmīgākās Latvijas sievietes devās piedzīvojumā, meklējot risinājumus un pareizās atbildes.

Katrai komandai tika dotas sešas stundas, lai pildītu dažādu veidu uzdevumus, sākot no atbildēm uz jautājumiem, kas piesaistīti konkrētai lokācijai, beidzot ar pašām savu videoatmiņu iemūžināšanu. Pēc sešu stundu mīklu minēšanām un atmiņu iemūžināšu, komandas finišēja modes un izklaides centrā “Rīga Plaza”, kurā notika apbalvošana, nomināciju pasniegšana un svētku svinēšana kopā ar Jura Kaukuļa un Anitas Intaites duetu, kā arī ilggadējais rallija vadītājs Ufo apmācīja Aivi Ceriņu ar rallija vadītāja pienākumiem grupas “Pirmais kurss” pavadībā.

Kā ierasts, rallijā tika pasniegtas dažādas nominācijas. Šogad 19 komandas saņēma nomināciju balvas par centību tērpos, smaidā, aktivitāti un citiem nopelniem.

Foto galerija pieejama šeit.

Autors: Notikumu Aģentūra

12.03.2019.

 

 

 

 

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.