5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Norisinās senioru un cilvēku ar īpašām vajadzībām Lieldienu labdarības tirdziņš!

 

Domina Shopping, norisinās senioru un cilvēku ar īpašām vajadzībām Lieldienu labdarības tirdziņš, kuru organizē Invalīdu un Mazturīgo Senioru Atbalsta Fonds (IMSA Fonds).

Lai radītu prieku arī pašiem mazākajiem t/c Domina Shopping apmeklētājiem, paralēli tirdziņam norisinās bezmaksas radošās darbnīcas “Vecmāmiņu Lieldienskola”, kā arī ikviens var kārtīgi izšūpoties un saņemt garšīgas dāvaniņas.

Lieldienu labdarības tirdziņš

Nu jau par tradīciju kļuvušais Lieldienu labdarības tirdziņš pulcē vairāk nekā 20 seniorus un cilvēkus ar īpašām vajadzībām, kuri apmeklētājiem piedāvā visdažādākās mīļlietas. Rokdarbnieki sagatavojuši gan dekorus mājai (pītus groziņus, filca mantiņas, tamborējumus), kas lieliski izcels svētku galdu, gan arī skaistas rotaslietas un adījumus. Lieldienu tirdziņa darba laiks – no 18. aprīļa līdz 21. aprīlim no plkst. 10:00 līdz 21:00.

Vecmāmiņu Lieldienskola

“IMSA” fonda pārstāvji ir sarūpējuši ne vien mīļlietas tirdziņam, bet arī parūpējušies par to, lai bērni varētu ģimeniskā noskaņā pavadīt svētkus. Bezmaksas radošajās darbnīcās bērni kopā ar vecākiem un vecvecākiem ir laipni aicināti darināt Lieldienu dekorus, izgatavot sapņu ķērājus un dažnedažādus citus burvīgus rokdarbus, ar ko iepriecināt savus mīļos.

Radošo darbnīcu darba laiki:

20. aprīlis: 14.00 – 18.00 – šajā dienā paralēli centrālajā laukumā norisināsies arī ikmēneša “Kidding ar LIDO” no plkst. 13.00 līdz 16.00

21. aprīlis: 14.00 – 18.00

Citas aktivitātes

Lai uzturētu jautru un priecīgu garu visas dienas garumā, papildus labdarības tirdziņam un radošajām darbnīcām ikviens varēs kārtīgi izšūpoties Lieldienu šūpolēs, lai vasarā nekostu odi, kā arī īpašā sētiņā aplūkot pūkainos svētku vēstnešus – trusīšus. Tāpat arī varēs piedalīties jautrā spēlē un meklēt Lieldienu zaķi, dāvanā saņemot kinderoliņu.

Autors: Domina Shopping

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.