6 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Jauns projekts, kurš aicina palīdzēt bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām

 

Tirdzniecības centrs Domina Shopping sadarbībā ar Latvijas Paralimpisko komiteju uzsāk jaunu, unikālu ilgtermiņa labdarības projektu – aicina palīdzēt bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām, lai dotu iespēju pievērsties aktīvam dzīvesveidam un iekļauties sabiedrībā caur dažādām parasporta aktivitātēm. 

“Šī jaunā labdarības projekta ietvaros mums ir radusies unikāla iespēja veidot sadarbību ilgtermiņā, kas noteikti dos iespēju daudziem bērniem un jauniešiem iesaistīties dažādās parasporta aktivitātēs. Tādējādi viņi radīs iespēju iepazīt ceļu uz patstāvību un mērķtiecību. Fiziskas aktivitātes veicina dzīvesprieku, veselību un kustību, bet, kas notiks tālāk, kur šis parasporta ceļš vedīs, jau atkarīgs no katra paša – kļūt par nākamo čempionu sportā un Paralimpiskajās spēlēs nest Latvijas vārdu pasaulē vai sasniegt savas augstākās virsotnes zinātnē, kultūrā un citās jomās,”uzsver Daiga Dadzīte, Latvijas Paralimpiskās komitejas Prezidente.

Labdarības kampaņā varēs piedalīties ikviens t/c Domina Shopping Klienta kartes īpašnieks, ziedojot savus Klienta kartē uzkrātos punktus bērnu parasporta atbalstam. Joprojām klienti apmaiņā pret uzkrātajiem punktiem varēs izvēlēties saņemt Dominas dāvanu kartes, taču sākot no 2019. gada 1. jūlija ir jauna iespēja – noziedot uzkrātos punktus labdarībai. Šāda izdevība turpmāk būs divas reizes gadā – janvāra un jūlija mēnešos, kad tradicionāli notiek t/c Domina Shopping Klientu kartēs uzkrāto lojalitātes punktu atprečošana. Ziedojot katrs punkts pārvērtīsies naudā (1punkts = 1 EUR) un mērķtiecīgi tiks novirzīts Latvijas Paralimpiskās komitejas rūpju lokā esošajiem bērniem un jauniešiem, lai rīkotu dažādas parasporta spēles un nometnes. Jauniešiem ar lielāko apņēmību un degsmi tas pavērs durvis uz Eiropas Jauniešu sporta spēlēm nākamā gada vasarā Čehijā.

“Labdarība vienmēr ir bijis svarīgs t/c Domina Shopping aktivitāšu virziens, jo esam sociāli atbildīgs uzņēmums, un ikreiz izvērtējam mūsu iespējas pēc labākās sirdsapziņas atbalstīt līdzcilvēkus, kuriem palīdzīga roka tiešām ir vajadzīga. Uzsākot šo ilgtermiņa labdarības projektu un sadarbību ar Latvijas Paralimpisko komiteju, mēs esam ļoti gandarīti, jo aktīvi darbosimies paši un dosim arī unikālu iespēju labdarībā iesaistīties mūsu lojālajiem klientiem. Dominas Klientu karte iegūst stabilu pievienoto vērtību: mums visiem kopā tagad būs iespēja palīdzēt bērniem un jauniešiem ar invaliditāti iepazīt kustību prieku, sajust komandas garu un saldo uzvaras garšu. Palīdzēsim bērniem ar īpašām vajadzībām uzvarēt!,” aicina Dina Bunce, t/c Domina Shopping direktore.

 Ikreiz iepērkoties t/c Domina Shopping veikalos un uzrādot Klienta karti, pircēji uzkrāj savā Klienta kartes kontā 1% no pirkuma summas, kā arī saņem atlaides vairāk nekā 170 Dominas veikalos. Lai ziedotu uzkrātos punktus bērnu parasporta atbalstam, līdz 31. jūlijam dodies uz t/c Domina Shopping mājaslapu un izmanto sadaļu Mans konts.

Autors: t/c Domina Shopping 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.