4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Latvijā pieejams īpašais dzintara krāsas Huawei telefons!

 

Huawei turpina apvienot mākslu un tehnoloģijas, tirgū piedāvājot jaunu P sērijas tālruņa krāsu – dzintara saullēkts jeb Amber Sunrise. Huawei P sērijas viedtālruņi atspoguļo Huawei apņemšanos un centienus radīt estētiskus dizainus, izpētīt skaistuma būtību un integrēt šīs idejas viedtālruņu dizainā. Huawei vienmēr centies apvienot mākslu un tehnoloģiju, strādājot ar vadošajām tehnoloģijām un moderniem, novatoriskiem dizainiem.

 Huawei P sērijas auras krāsa

Pirms Huawei P20 sērijas ieviešanas, daudzi mobilie tālruņi bija pieejami vienveidīgās krāsās. Taču, pētot krāsu izmantošanu dizainos, Huawei savās jaunākajās ierīcēs centās atjaunot produktu autentisko auru, un pēc vairāku gadu ilgas izpētes ir spējis radīt unikālus dizainus ar bezgalīgām iespējām un atklājis krāsu nenoteiktības maģiju. Tā, piemēram, Huawei izveidoja savu krēslas (Twilight) krāsojumu ar novatorisku un toņus mainošu apdari, kas atspoguļo pārmaiņu skaistumu un neparedzamību.

Laika gaitā Huawei dizaineri ir spējuši izveidot oriģinālu Huawei P sērijas stilu, izstrādājot unikālus principus tās estētikai. Arī Huawei P30 sērijas dizains ir izgājis daudzus izpētes posmus, kā rezultātā radīta jauna krāsa  – dzintara saullēkta jeb Amber Sunrise.

Nākotnes mākslas krāsa

Oranžā krāsa krāsu spektrā atrodas starp sarkano un dzelteno, un tā ir siltākā krāsa, kas rada vieglu un patīkamu sajūtu. Turklāt oranžā krāsa var paaugstināt smaržu jūtību, jo tā atgādina cilvēkiem par apelsīnu ziedu aromātu.

Arī mākslas industrijā oranžā krāsa vienmēr bijusi aktuāla. Pasaulslavenais mākslinieks Marks Rotko uzskatīja, ka ir svarīgi ignorēt sarežģītu grafiku un tā vietā radīt izteiksmīgu mākslu, izmantojot krāsas. Viņš labprātāk izmantoja sarkanās un oranžās krāsas, lai izteiktu savas jūtas, un uzskatīja, ka šo divu krāsu izmantošana ir izteiksmīgāka nekā jebkuras citas krāsas.

Savukārt modes pasaulē oranžā krāsa pēdējos divus gadus neapšaubāmi ir bijusi uzmanības centrā. To var atrast gan sezonas dizainos, gan jaunākajos apģērbos un aksesuāros, ko piedāvā augstākā līmeņa modes zīmoli.

Oranžā krāsa izaicina apstrādes tehnoloģijas

Izveidojot P sērijas tālruņus, Huawei ir veiksmīgi sasniedzis savu mērķi un attīstījis viedtālruņus, kas runā savu lietotāju vārdā un pārstāv to attieksmi ar pārliecību. Huawei īpaši piestrādājis pie tālruņa gludās un patīkamās tekstūras, kas patērētājiem piedāvā sajūtām bagātu pieredzi.

Amber Sunrise atspoguļo Huawei P sērijas vitalitāti un drosmīgo attieksmi. Lai gan tas ir bijis ilgs izpētes un attīstības posms, kas prasījis neskaitāmas pārbaudes un izdevumus, Huawei patērētājiem beidzot piedāvā saullēkta krāsas tālruni, kas tā vien izsauc Huawei moto: „Padari to iespējamu”.

Autors: Huawei 

07.08.2019.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.