13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Astro’n’out ir pieņēmusi izaicinājumu – radīt Latvijā pirmo mājdzīvnieku dziesmu! (+FOTO)

 

Grupa Astro’n’out ir pieņēmusi izaicinājumu – radīt Latvijā pirmo mājdzīvnieku dziesmu, kura klausītājiem tiks nodota pirmdien, 26. augustā. Ieskaties dziesmas tapšanas aizkulisēs!

“Domāju, ka, klausoties dziesmu, katram mājdzīvnieka īpašniekam atmiņā atausīs jaukie un mīlestības pilnie mirkļi ar savu ķepaini. Savukārt tiem, kuri vēl tikai plāno iegādāties mājdzīvnieku, būs vieglāk pieņemt lēmumu. Tas taču ir tik jauki, ka tevi mājās gaida uzticams ķepu cilvēks! Mums grupā visiem ir superlabas attiecības ar saviem mājdzīvniekiem, un katram ir stāsts par savu mīluli. Ja mēģos sākam runāt par to, var pazaudēt laika izjūtu, apspriežot piedzīvojumus, stāstot smieklīgus notikumus un daloties padomos,” stāsta Māra Upmane-Holšteine.  “Vēlamies, lai “Ķepu cilvēks” palīdz ikvienam aizdomāties par to, cik forši ir, ka mums dota iespēja rūpēties par savu ķepu cilvēku!”

Galerija

Atbildot uz sākotnējo jautājumu – nē, kaķis Tunka vēl nav izaudzis līdz dziesmu producenta statusam, bet ir bijis viens no galvenajiem pamudinājumiem pieņemt šo izaicinājumu! Tunka kopā ar pārējo mūziķu mīluļiem – suņu meiteni Sofiju, suņu puiku Frici un kaķi Poperu – ir dziesmas iedvesmas avots un nozīmīgs elements tās skanējumā. Bet, ja Tunka nav producents, kurš tad ir? Tas ir Arnis Račinskis, ar kuru kopā Astro’n’out radījuši dziesmas mūziku un vārdus.

Jaunā dziesma un videoklips plašākai publikai būs pieejama pirmdien, 26. augustā, kas būs arī Rimi Mājdzīvniekiem kluba atklāšanas diena. Rimi Mājdzīvniekiem klubs ir vieta, kur cilvēkiem iedvesmoties, lai nodrošinātu pašu labāko saviem četrkājainajiem mīluļiem.

Autors: Rimi

25.08.2019.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.