4.3 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Grupa Astro’n’out velta mājdzīvniekiem dziesmu (+VIDEO)

 

Lai atbalstītu ikvienu, kura ikdienas neatņemama sastāvdaļa ir rūpes par suni, kaķi vai kādu citu mājas mīluli, grupa Astro’n’out radījusi unikālu dziesmu Ķepu cilvēks un kopā ar veikalu tīklu Rimi atklāj īpašu platformu, kas virtuāli apvienos mājdzīvnieku saimniekus visā Latvijā. Kluba interneta vietne piedāvās profesionāļu padomus mīluļu kopšanā un audzināšanā un idejas kopīgai brīvā laika pavadīšanai. Savukārt sadarbībā ar dzīvnieku patversmēm visā Latvijā, šī būs pirmā vieta, kur vienkopus būs pieejama informācija par tiem mājdzīvniekiem, kuri dažādu apstākļu dēļ ir palikuši bez saviem saimniekiem.

Atklājot klubu ar īpašu mājdzīvniekiem veltītu dziesmu, Rimi un grupa Astro’n’out aicina aizdomāties par to, cik svarīga loma ir mājdzīvniekiem mūsu ikdienā, atgādinot, ka rūpes par to labsajūtu ir tikpat svarīgas kā par ikvienu ģimenes locekli. Tāpēc, lai palīdzētu gan esošajiem, gan topošajiem mājdzīvnieku saimniekiem, kluba mājaslapā būs apkopoti dažādi ekspertu padomi par mājdzīvnieku kopšanu, emocionālo veselību, fizisko sagatavotību un citām aktuālām tēmām, kuras aplūkos un savā pieredzē dalīsies mājdzīvnieku veselības eksperte, sertificēta veterinārārste Anete Kalniņa, kaķu kopšanas profesionāle, sertificēta felinoloģe Aija Nuķe un suņu dzīves eksperte, kinoloģe Ļena Valdmane.

“Dziesmas tapšana bija zināms izaicinājums, jo lika nedaudz citādi paraudzīties uz attiecībām ar manu kaķi Tunku, un arī pārējie grupas mūziķu ikdienas piedzīvojumi ar saviem mājdzīvniekiem deva ļoti personīgu noskaņu visai dziesmai. Ceru, ka, klausoties dziesmu, katrs, kuram mājās ir savs ķepu draugs, varēs atcerēties mīlestības un prieka pilnos mirkļus, kas pavadīti kopā. Savukārt tiem, kuri vēl tikai domā par mājdzīvnieku savā dzīvē, novēlu būt atbildīgiem, pieņemot šo lēmumu, un nebaidīties no jauniem izaicinājumiem. Ar labu padomu un apkārtējo atbalstu ikviens var iegūt to neatkārtojamo sajūtu, ka tevi mājās sagaida tavs uzticamais ķepu cilvēks,” stāsta grupas Astro’n’out soliste Māra Upmane-Holšteine.

Klubs ne tikai vienos mājdzīvnieku saimniekus un sniegs tiem vērtīgu atbalstu rūpēs par saviem mīluļiem, bet arī palīdzēs tiem dzīvniekiem, kuri šobrīd ikdienu vada kādā no dzīvnieku patversmēm. Latvijas pilsētās ir simtiem klaiņojošu un pamestu mājdzīvnieku, tādēļ kluba interneta vietnē tiks uzturēta aktuālā informācija par Latvijas patversmēs esošajiem dzīvniekiem, palīdzot tiem ātrāk atrast saimnieku un aicinot cilvēkus biežāk izvēlēties savu ģimenes mīluli no dzīvnieku patversmes iemītniekiem. Interneta vietne apvienos sludinājumus no vairāk nekā 20 patversmēm visā Latvijā, un jau tuvākajā laikā šī mājaslapas sadaļa būs pieejama ikvienam lapas apmeklētājam. 

“Mēs ticam, ka mājdzīvnieki ir pilntiesīgi ģimenes locekļi, kas uzlabo gaisotni mājās un stiprina arī cilvēku savstarpējās attiecības. Dzīve kopā ar četrkājainajiem mīluļiem ir aizraujošs piedzīvojums, bet, lai šī sajūta neizsīktu ikdienas rutīnā, esam parūpējušies par jaunām un svaigām idejām ikdienas dzīvesprieka devai kopā ar mīluli, kā arī rūpēm par tā veselību. Rimi Mājdzīvniekiem klubs ir loģisks turpinājums mūsu līdzšinējai ilggadējai sadarbībai ar dzīvnieku atbalsta organizācijām, kuras ietvaros regulāri aicinām rūpēties par grūtībās nonākušu mājas mīluļu labsajūtu. Tāpēc ejam soli tālāk un veidojam vienotu platformu, kas apvienotu Latvijas mājdzīvnieku saimniekus un piedāvātu plašākas atbalsta iespējas arī tiem dzīvniekiem, kuri vēl nav atraduši savu ģimeni,” skaidro Regīna Ikala, Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja.

Rimi Mājdzīvniekiem kluba biedri varēs arī izmantot dažādas praktiskas priekšrocības izdevīgākai mājdzīvnieku pārtikas un kopšanas piederumu iegādei, uzkrāt atlaides, saņemt īpašus piedāvājumus Rimi veikalos un patīkamus pārsteigumus sava mīluļa dzimšanas dienā. Vairāk informācijas kluba mājaslapā rimi.lv/majdzivniekiem.

Video

Autors: Rimi

27.08.2019.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.