3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Aktieris Artūrs Skrastiņš velta emocionālus vārdus visiem tēviem (+VIDEO)

 

LMT seriāla “Tur” aktieris Artūrs Skrastiņš veltījis īpaši emocionālus vārdus visiem tēviem. 

Dalība seriālā “Tur”, kas ir pirmais Latvijā ražotais seriāls par attiecībām virtuālajā un reālajā pasaulē, aktierī radījusi pārdomas arī par mūsdienu pasauli – tehnoloģijām un to piedāvātajām iespējām, savstarpējām cilvēku attiecībām un dzīvi virtuālajā vidē. Ar ko tu esi labāks par mašīnu? Šis retoriskais jautājums video vēstījumā izskan vairākkārtīgi, Artūram aicinot tēvus izvērtēt, kādas ir viņu attiecības ar bērniem un kas ir tas, ar ko viņi lepojas.

Mūsdienās, kad pasaulē ir tik daudz gudru mašīnu, kas, lai arī neprot mīlēt, tomēr spēj apspēlēt mūs gan šahā, gan uztaisīt operāciju, gan nosēdināt lidmašīnu, gan pienest pusdienas, tādējādi atvieglojot mūsu dzīvi, tieši cilvēka griba ir tā, kas spēj pārveidot pasauli un atšķir cilvēku no mašīnas. “Viss, kas tev ir vajadzīgs, lai kļūtu par spicu tēti, sagribēt par tādu kļūt!pārliecināts ir aktieris.

Video

LMT seriāls “Tur” jau 17. septembrī būs skatāms LMT Viedtelevīzijā. Aktierim Artūram Skrastiņam seriālā uzticēta izcilā programmētāja Ērika loma, kurš saprot, ka viņa kolēģe radījusi unikālu programmu, kas pat pēc cilvēka nāves no aktivitātēm sociālajos tīklos spēj ģenerēt ne tikai intelektuālu, bet arī emocionālu personības atveidu.

Seriāla režisors ir Uldis Cipsts, bet scenārija autori – dramaturģe Rasa Bugavičute-Pēce un aktieris Artūrs Dīcis. Tāpat pie scenārija strādājis arī pieredzējušais fantāzijas seriālu autors Aleksejs Karaulovs. 

Autors: LMT

08.09.2019.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.