1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

“Mana mīļā aukle” aktrise Anastasija atguvusi samaņu un gatavojas operācijai! (+VIDEO)

 

Pirms dažām dienām informējām, ka populārā Krievijas TV un seriālu aktrise Anastasija Zavorotņuka nokļuvusi slimnīcā, jo viņai negaidīti atklāts smadzeņu audzējs. Aktrise atradās bezsamaņā un ārkārtīgi novājinātā organisma dēļ viņai nedrīkstēja veikt  tālāko ārstēšanās terapiju. Tagad aktrise ir nākusi pie samaņas, jo ārstiem ir izdevies likvidēt smadzeņu tūsku un mazināt organismā esošās infekcijas.

Anastasijas ģimene un darba kolēģi ir ļoti priecīgi par šiem jaunumiem un neslēpj, ka Anastasijai ir cīnītājas raksturs, šobrīd slimnīcā situāciju uzrauga arī Anastasijas tuvākie ģimenes locekļi – mamma Valentīna, vīrs Pjotrs. Anastasijas un Pjotra meita Mila atrodas mājās, kur viņu pieskata citi ģimenei piederīgie. Milai oktrobrī apritēs tikai viens gadiņš. Zināms, ka seriāla “Mana mīļā aukle” zvaigzne ir nākusi pie samaņas un arī sākusi elpot pastāvīgi! Ķirurgs – onkologs, kas atbild par Anastasijas ārstēšanu, komentējis, ka Anastasijas veselības stāvokļa uzlabošanās ir notikusi pateicoties dažādiem medicīniskajiem preparātiem, tajā skaitā arī antibiotikām. Tagad Anastasijas veselības stāvoklis ir pietiekami stabilizējies, lai drīzumā būtu iespējama arī ķirurģiska iejaukšanās.

Pašlaik ir zināms, ka Anastasija tiek  gatavota operācijai. “Smadzeņu audzēja izņemšana iespējama, ja pacientes organisms ir stabils. Anastastijai šobrīd ir labas izredzes,” – ārsta teikto publicējis izdevums “KP”.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 682
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 683