4.9 C
Rīga
sestdien, 11 maijs, 2024

Keita Midltone un princis Viljams, izpildot senu veiksmes rituālu “iesvētī” jūrniekus! (+FOTO)

 

Keita Midltone un princis Viljams nesen pabijuši svinīgā pētniecības kuģa atklāšanas ceremonijā Mersisaidas grāfistē. Šajā svinīgajā ceremonijā Kembridžas hercogi tradicionāli arī veica kādu senu ticējumu uz kuģa klāja.

Keita Midltone pasākumu apmeklēja gaiši zilas krāsas  mētelī no zīmola “Alexander McQuin”, mētelim Keita pieskaņojusi tumši zilas kurpes un klatča somiņu. Princis Viljams bija ģērbies klasiskā tumšas krāsas uzvalkā un uz pasākumu pavadīja savu sievu. Kensingtonas hercogu pārim tika novadīta īpaša ekskursija pa lielā kuģa klāju! Interesanti, ka kuģim dots vārds par godu angļu dabaszinātniekam un televīzijas pārraižu veidotājam Deividam Atenboro un arī viņš piedalījās šajā svinīgajā pasākumā.  Drīzumā iespaidīgais kuģis dosies uz Antarktīdu un Arktiku. Keita un Viljams pēc klāteosošo lūguma izpildīja kādu  senu veiksmes rituālu – Keita un Viljams sasita uz kuģa klāja šampanieša pudeli. Kāds sens ticējums vēsta, ka pēc šādām kuģa “kristībām” jūrniekus ceļā ar šo kuģi vienmēr pavada veiksme.

Foto

View this post on Instagram

"The RSS Sir David Attenborough is a testament to the cutting-edge science and engineering expertise here on Merseyside." Today, The Duke and Duchess of Cambridge visited the RSS Sir David Attenborough at Camell Laird Dockyard in Birkenhead. The ship, operated by the British Antarctic Survey, will allow the UK’s research community to carry out world-leading research in Antarctica and the Arctic over the next 25-30 years. Researching these polar regions will help us to better understand our planet. The Duchess, who is the ship’s Sponsor, officially name the vessel before Their Royal Highnesses met local people who had been invited to the Dockyard to watch the ceremony. ???? Press Association

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.