6.1 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Nedēļas nogalē norisinājusies “Latvijas Gada auto 2020” lielā testa diena pie tirdzniecības centra “Mols” (+FOTO)

 

Jau sesto gadu auto entuziasti un interesenti pulcējušies pie t/c “Mols”, lai iepazītos ar “Latvijas Gada auto 2020” pretendentiem. Ikvienam apmeklētājam bija iespēja apskatīt jaunākās automašīnas, konsultēties ar “Latvijas Gada auto” žūrijas pārstāvjiem, kā arī doties izmēģinājuma braucienos.

Visas dienas garumā interesentiem bija iespēja izpētīt un novērtēt jaunākās automašīnas – “Latvijas Gada auto 2020” pretendentus un aktuālos modeļus: “Cupra Ateca”, “Hyundai i30 Fastback N”, “Hyndai Kona”, “Hyundai Santa Fe”, “KIA ProCeed”, “KIA Sportage”, “KIA XCeed”, “Mitsubishi ASX”, “Mitsubishi L200”, “Renault CLIO”, “Renault Megane RS Trophy”, “Seat Tarraco”, “Ssangyong Korando”, “ŠKODA KAROQ SportLine”, “ŠKODA Scala”, “Toyota RAV4”, “Volkswagen Passat”, “Volkswagen T-Cross”.

Galerija

“Testa diena sniedz iespēju iegūt jaunas zināšanas un izglītoties tieši auto nozarē, uzzināt vairāk par satiksmes drošību un izmēģināt jaunākos auto modeļus. Vēlos izteikt lielu pateicību apmeklētājiem par nopiento attieksmi un atsaucību. Testa braucieni notika bez kavēšanās, precīzi un laicīgi. Arī veiklības braucieni skatītājiem patika un bija vērojams liels azarts un prieks tajos piedalīties,” stāsta Latvijas Gada auto organizators Māris Ozoliņš.

“Šogad pasākums “Latvijas Gada auto” pie tirdzniecības centra “Mols” notiek jau sesto reizi. Mums ir liels prieks un gandarījums par izveidojušos sadarbību un šo unikālo iespēju rīkot pasākumu, kurā pulcējas vairāki auto zīmoli un ikviens apmeklētājs var tos apskatīt, izmēģināt un iepazīties tuvāk vienā lokācijā. Atbalstot šo tradīciju, 1. novembrī tirdzniecības centrā “Mols” izlozēsim“Latvijas Gada auto 2019” laurētu – KIA Ceed automašīnu,” stāsta tirdzniecības centra “Mols” menedžere Una Tukiša.

“Latvijas Gada auto” teltī norisinājās semināri par satiksmes drošību, kurus vdīja konkursa žūrijas priekšsēdētājs un autožurnālists Atis Jansons. Savukārt, Ceļu Satiksmes Drošības Direkcija (CSDD) izglītoja apmeklētājus jautājumos par un ap drošības jostu lietošanu, kā arī sniedza iespēju ikvienam izmēģināt “reibuma brilles”. Īpašs notikums bija jaunāko apvidus auto “Kia XCeed un Ssangyong Korando” Latvijas pirmizrādes. Pasākuma apmeklētāji varēja piedalīties arī veiklības braucienā ar “Suzuki Swift” speciālā trasē. 

No 7. līdz 31. oktobrim jāveic pirkums kādā t/c Mols veikalā par vismaz 50 Eur vai vairāk, ko apliecina viens pirkuma čeks, aizpildīt loterijas anketu, kuru var saņemt pie kases uzreiz pēc pirkuma vai t/c Mols informācijas centrā, un aizpildītu loterijas anketu iemest loterijas urnā pie t/c Mols skatuves zonas.

Autors: Latvijas Gada auto

14.10.2019.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.