8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Sieva pieķērusi Džordžu Klūniju krāpšanā

 

Leģendārā kinozvaigznes Džordža Klūnija un viņa sievas, advokātes Amalas ģimenes laime esot visai apdraudēta! Izrādās, ka Amala savu vīru ir  pieķērusi krāpšanā.

Džordžs uzsācis romānu ar 30 gadus veco kolēģi no reklāmas filmēšanas laukuma – aktrisi Brī Lārsoni. Abi aktieri iepazinušies  “Nespresso” reklāmas rullīša filmēšanas laukumā. Aktieru kolēģi  esot pamanījuši, ka Džordžs kā īpaši izturas pret Brī, bet jaunā aktrise esot “atbildējusi” aiz pieklājības. Brī ir brīva sieviete un viņa šobrīd nav pastāvīgās attiecībās, bet viņai ir bijušas attiecībās ar diezgan daudzām Holivudas zvaigznēm.

Par Džordža aizraušanos tapis zināms arī viņa sievai Amalai. Pavisam nesen pāris tika pieķerts karstasinīgā strīdā, kas norisinājies abu piektās kāzu gadadienas vakarā. Džordžam un Amalai, kādā smalkā restorānā bijušas vakariņas  kopā ar draugiem – supermodeli Sindiju Kraufordi un viņas vīru Rendiju. Vakariņu sākumā nekas nav liecinājis par konfliktu, bet to  noslēgumā Džordžs paguvis saraudināt savu sievu un tas viss ticis iemūžināts paparaci kamerās! Vai pāra attiecības piemeklējusi krīze? 

Foto

https://www.instagram.com/p/B3E6hmMIrx3/

View this post on Instagram

Hi

A post shared by Brie (@brielarson) on

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.