8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

“Dvēseļu puteņa” atklāšanu izpārdod nedēļas laikā, izsludināti papildu seansi (+VIDEO)

 

Šā gada 8. novembrī pirmizrādi piedzīvos filma “Dvēseļu putenis”. Pirmo reizi Latvijas filmu pirmizrāžu vēsturē galvenā pirmizrādes norises vieta Rīgā – “Kino Citadele” – tiks pilnībā atvēlēta jaunajai filmai: 14 zālēs visu vakaru tiks demonstrēta tikai vērienīgā kara drāma, uzņemot 3000 skatītāju. 

Uz šo unikālo pirmizrādi nedēļas laikā ir izpārdotas gandrīz visas no sākotnēji tirdzniecībā pieejamajām biļetēm un izsludināti trīs papildu seansi – plkst. 22:55, plkst. 23:10 un plkst. 23:25. Lielā pieprasījuma dēļ seansu plānojumu iecerēts papildināt arī uz visu nākamo svētku nedēļu pēc pirmizrādes, t.i., no 8. līdz 14. novembrim. Plašāk var uzzināt Forum Cinemas mājaslapā.

Vienlaikus ar pirmizrādi Rīgā filmu plaši sāks rādīt arī lielākajos Latvijas kinoteātros – Liepājā, Rēzeknē, Daugavpilī, Ventspilī, Siguldā, Valmierā, Talsos, Madonā, Jūrmalā, Smiltenē, Cēsīs, Kuldīgā, Ogrē un Jelgavā. Pēc 18. novembra “Dvēseļu putenis” būs skatāms arī visos Latvijas novados. 

Latvija nav radusies tukšā vietā. “Dvēseļu putenis” ir stāsts, kas jāzina ikvienam. Visi ir aicināti doties uz kinoteātri, lai svinētu Latvijas svētkus un godinātu latviešu strēlniekus, kuru izdarītās izvēles un gūtās uzvaras pirms simt gadiem ļāvušas mums šodien dzīvot savā valstī.  

Video

19.10.2019.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 746
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 747