1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Meganas Mārklas māsa uzskata, ka Megana kļuvusi divkosīga (+VIDEO)

 

Meganas Mārklas vecākā māsa Samanta Mārkla paviesojusies amerikāņu TV programmā “Inside Edition”. Samanta uzskata, ka viņas māsas attieksme pret ģimeni ir visai nesaprotama, viņa arī nesaprot Meganas nemitīgās sūdzības par preses uzmanību. Nesen iznākusi prinča Harija un Meganas Mārklas dokumentālajā filmā “Harijs un Megana: Āfrikas ceļojums”. Šajā filmā Megana atklājusi, ka neviens nav apvaicājies par to cik viegli ir dzīvot karaliskajā ģimenē…

“Man ir ļoti grūti saprast, kā viņai pietika nekaunības pateikt kaut ko līdzīgu kā: “Patīkami zināt, ka kāds pārdzīvo, vai ar tevi viss ir kārtībā.” Bet vai tu pati kādreiz esi pajautājusi tētim, vai viņam viss ir kārtībā pēc veseliem diviem infarktiem?” – teikusi Samanta.

Samanta ir vecākā Tomasa Mārkla (Meganas tēva) meita. Pēc šķiršanās no viņas mammas, Tomass Mārkls apprecējās ar Meganas mammu Doriju Reglandu, bet arī šī laulība piedzīvojusi neveiksmi. Abas māsas lieliski sapratušās, bet kad Megana Mārkla pievienojusies britu karaliskajai ģimenei, tad abu attiecības kļuvušas arvien svešākas. Megana atzinusi, ka  ir atteikusies no kontaktēšanās ar savu tēvu un radiniekiem no “viņa puses”. Samanta uzskata, ka Meganai vajadzētu izvērtēt savas prioritātes, jo viņas tēvam bijusi nepieciešama nauda, lai savestu kārtībā savu veselību, bet tā vietā viņa redz, ka Megana uzvelk dārgu dizaineru kleitu un nepalīdz savai ģimenei. “Es uzskatu, ka tas ir patiešām uzjautrinoši, ka cilvēkam pieder miljoni, viņš pārvietojas ar privātajām lidmašīnām, ceļo pa visu pasauli, turklāt vēl miesassargu drošībā, bet vēl žēloties par kaut ko,” – teikusi Samanta.

Vairāki Meganas Mārklas atbalstītāji uzskata, ka Meganas māsa ir aizvainota un skaudīga personība. Samanta domā, ka viņai ir tiesības izteikt savu viedokli. Samanta komentēja, ka Megana ļoti labi apzinājusies, ka viņas dzīve mainīsies un, ka Megana ir saņēmusi visu to, ko patiesībā bija vēlējusies, tagad viņas pienākums ir sadzīvot ar šīm sekām, jo nemitīga sūdzēšanās par “grūto dzīvi” ir smieklīga. “Viņa pavisam noteikti zināja, ko dara, tāpēc – tu esi saņēmusi tieši to, pēc kā dzinies,” – Samantas Mārklas vārdus citēja “Fox News”.

Pēc šiem izteikumiem varētu spriest, ka Samanta ir visai nelāgi noskaņota pret Meganu un viņas jauno ģimeni, tomēr tā tas nav. Samanta ir ļoti priecīga par Meganas mazulīša Ārčija nākšanu pasaulē, viņai šķiet, ka dēliņš ir apbrīnojami līdzīgs savam tēvam.

Video (pagājušā gada intervija ar Samantu Mārklu)

https://www.facebook.com/ltvzinas/videos/465904407360933/

Autors: Dieviete.lv/LTV Ziņu Dienests

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.