6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Rīgā ar lielkoncertu uzstāsies reperis Timati (+VIDEO)

 

21. novembrī Arēnā Rīgā notiks populāra krievu repera Timati lielkoncerts. Koncerts norisināsies Eiropas koncerttūres ietvaros, informē portāls balticevents.info.

Timati nav tas jaunais mūziķis no talantu fabrikas, bet jau ir īsts šovbiznesa cilvēks. “Black Star” kompānija šodein sadarbojas ar vairākiem slāveniem māksliniekiem, kuri visu laiku pārpild naktsklubus un koncertzāles. Viņu darbi aizņem vadošas pozīcijas lielākos muzikālos čartos un videoklipi vāc miljonus skatījumus Youtubā.

Šobrīd dziedātājam ir laikam vissvarīgākais periods viņa muzikālajā karjerā. Tas ir meridiāns, kad var skaļi paziņot, ka esi kļuvis par personību, Krievijas muzikālās industrijas favorītu, hip-hopa kustības karognesēju, modes un trendu noteicēju.

Vienam no Timati videoklipiem ar nosaukumu “Baklažan (Lada Sedan)” ir vairāk nekā 185 miljonu skatījumu.

Video

Timati: „Uz liela laukuma ir iespēja apvienot radošo potenciālu un jaunākās tehniskās iespējas, un tas ir viss, kas vajadzīgs īstam māksliniekam, kuram ir, ko parādīt saviem skatītājiem gan muzikālā un vizuālā plāksnē, gan arī emocionālās sastāvdaļas ziņā. Lielais solo koncerts – tā šobrīd ir labākā iespēja atklāties klausītājiem, nodot viņiem savas emocijas un apmainīties ar enerģētiku!”

Uz sava koncerta Rīgā mākslinieks izpildīs savus labākus darbus, ka arī pavisam jaunas dziesmas. Biļetes uz pasākumu ir pieejamas visas Biļešu Serviss kasēs.

Autors: Baltic Events

04.11.2019.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.