22 C
Rīga
trešdien, 1 maijs, 2024

Prinča Čārlza sieva Kamilla vēlas palīdzēt Meganai Mārklai

 

Prinča Čārlza sieva Kamilla, Kornvolas hercogiene, nesen ir izrādījusi vēlmi atbalstīt Meganu Mārklu, jo redz, cik lielu postu Meganas un prinča Harija ģimenei nodara britu prese.

Pirms neilga laika tapa filma “Harijs un Megana: Āfrikas ceļojums” šī filma kļuva par visai lielu pārsteigumu daudziem karaliskās ģimenes faniem un britu karaliskās ģimenes locekļiem. Šajā dokumentālajā filmā Megana Mārkla sūdzējusies, ka jūtas “iztukšota” dzīvodama šajā ģimenē.

Megana pastāstīja, ka jūtoties briesmīgi preses regulāro pārmetumu un spiediena dēļ. Prinča Čārlza sieva Kamilla ļoti labi saprot jauno hercogieni un vēlas viņai palīdzēt. Viņa bija tā, pār kuru gāzās negatīvas emocijas un pamatīga kritika pēc tam, kad princis Čārlzs izšķīrās no lēdijas Diānas. Pēc Diānas bojāejas viss kļuva daudz ļaunāks, viņa saņēma vēl pamatīgākus preses uzbrukumus, Kamilla tolaik maksimāli ignorējusi presi, bet atzīst, ka tas nebija viegli.

“Kamilla, tāpat kā citi karaliskās ģimenes locekļi līdz filmas pirmizrādei nenojauta, ka Harijs un Megana jūtas tik nospiesti. Kamilla vēlas, lai visi dzīvotu kopā un būtu laimīgi. Viņas devīze – turpināt dzīvot un smaidīt. Viņa nevēlas redzēt, kā ģimenē kāds  cieš. Kamilla iemīļojusi Meganu, un vēlas viņu atbalstīt” – izdevumam “Daily Mail” sacījis kāds karaliskās ģimenes draugs.

Karaliskās ģimenes biogrāfe Sallija Bedella Smita uzskata, ka Kamilla atrodas “unikālā stāvoklī un varot palīdzēt Meganai”. Kamillai ir pietiekoši daudz pieredzes un sirsnības. “Es uzskatu, ka Kamillai Meganu atbalstīt būs viegli, jo viņa saprot, kā viņa jūtas. ” – izdevumam sacīja Sallija. Karaliskās ģimenes biogrāfe arī apgalvo, ka Megana varētu daudz ko mācīties no Kamillas, jo  viņas abas dažādos dzīves periodos ir bijušas preses uzmanības centrā. Sallija arī novērojusi, ka Kamilla ir laipna pret žurnālistiem un neatsaka fotogrāfēties, viņas stratēģija ir sirsnīga attieksme pret britu presi, varbūt arī Megana varētu apdomāties par šādu pieeju.

Foto

View this post on Instagram

Today, The Duke and Duchess of Sussex are visiting the Field of Remembrance at @westminsterabbeylondon as part of Remembrance events taking place this week. The Field will be filled with crosses over the coming days, each of which represents a member of the Armed Forces who has given their life in service of their country. The Field of Remembrance was opened by The Duke of Edinburgh and The Duke of Sussex joined his grandfather at the event for many years. Today, The Duke and Duchess of Sussex stood for a two-minute silence to remember those who have died in service of their country. Their Royal Highnesses also met veterans at the Abbey. #LestWeForget

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.