2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Harijs un Megana jau saplānojuši savus Ziemassvētkus!

 

Princis Harijs un Megana Mārkla, kā ziņojām, nolēmuši šogad Ziemassvētkus nepavadīt kopā ar britu karalisko ģimeni! Harijs un Megana saņēmuši uzaicinājumu no 93 gadus vecās Lielbritānijas karalienes Elizabetes II, bet tas jaunās ģimenes domas nav mainījis. Jaunā ģimene dosies uz Ameriku un svētkus svinēs kopā ar ar Meganas mammu – Doriju.

Interesanti, ka princis Harijs līdz šim vienmēr Ziemassvētkus atzīmēja Sandringemas savrupnamā Norfolkā kopā ar visu lielo karalisko ģimeni. Vienīgais izņēmums bijs 2012.gadā, kad viņš dienēja Afganistānā. Megana Mārkla kopā ar britu karalisko ģimeni Ziemassvētkos ir bijusi divreiz. Princis Harijs ar siltām sajūtām atcerējies kādus ziemassvētkus, kurus pavadīja kopā ar savu mīļoto sievieti Meganu un savu vecmāmiņu, karalieni Elizabeti II. Harijs atzinis ka karaliskajai ģimenei paticis svinēt Ziemassvētkus kopā ar Meganu.

Pēc svinīgajām vakariņām kopā ar karalieni Elizabeti II pāris devās pie Harija vecākā brāļa – prinča Viljama un viņa sievas, Keitas Midltones. “Mums bija ļoti jautri kopā ar brāli un Keitu, mēs kopā skraidījām pa lielo namu kopā ar viņu bērniem,” – atmiņās padalījies princeses Diānas jaunākais dēls. Šobrīd Saseksas hercogiem ir sācies sešu nedēļu ilgais atvaļinājums!

Foto

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.