8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

“Ķepa uz sirds” klausāms arī radio formātā

 

Iemīļotais raidījums “Ķepa uz sirds” tagad ir klausāms arī pilnīgi jaunā – radio formātā. Tas pie klausītājiem nāk ik svētdienu no 11:00 līdz 12:00 tiešraidē Radio SWH ēterā ar iespēju to pēcāk klausīties raidījuma mājaslapā. Jauno raidījumu vada Arturs Krūzkops un Inese Kreicberga.

“Šī mums ir jauna pieredze un reizē izaicinājums – radio ēterā stāstīt un izglītot par labākām rūpēm un atbildīgu attieksmi pret dzīvniekiem. TV raidījums gadu gaitā ir kļuvis skatītāju iemīļots un guvis atzinību, kas sniedz mums iedrošinājumu augt un aptvert plašāku – arī radio auditoriju – rūpēs par dzīvniekiem,” stāsta TV un radio raidījuma “Ķepa uz sirds” idejas autore un žurnāliste Inese Kreicberga.

Gan jaunā radio, gan ierastā televīzijas raidījuma pamatdoma saglabājas nemainīga – informatīvi izglītojošs raidījums visai ģimenei par dzīvnieku pareizu kopšanu un audzināšanu, speciālistu padomiem un ieteikumiem, kā arī dzīvnieku aizsardzības jautājumiem un daudzām citām aktuālām tēmām.

Inese Kreicberga akcentē: “Esam īpaši pateicīgi Borisa un Ināras Teterevu fondam, kas atbalstījis TV raidījumu daudzus gadus kopš tā iznākšanas brīža 2011. gada 15. janvārī un palīdz īstenot arī šī jaunā radio raidījuma ieceri.

Esam pārliecināti, ka radio raidījums paplašina iespējas klātienes sarunai, jautājumiem un atbildēm tiešraidē par dzīvniekiem un viņu draugiem būtiskām tēmām. Ar TV un radio palīdzību mēs spēsim gan parādīt, gan pastāstīt vairāk un arī atbildēt uz vairāk jautājumiem.”

Radio SWH studijā raidījuma vadītāji aicina pieredzējušus dzīvnieku ekspertus, lai skaidrotu pareizas dzīvnieku kopšanas un audzināšanas jautājumus, apskata dzīvnieku uzvedības problēmas, atbild uz klausītāju jautājumiem, kā arī iepazīstina ar slavenībām un viņu mīluļiem.

Ar raidījumu palīdzību ir izdevies atrast mājas un mīlošus saimniekus jau tūkstošiem suņu, kaķu un citu dzīvnieku, kurus pametuši bezatbildīgi cilvēki.

Informatīvi atbalsta Dieviete.lv

Autors: Radio SWH

21.11.2019.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.