10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kāds radio dīdžejs apvainojis prinča Viljama un Keitas atvases!

 

Radio dīdžejs Gregs Džeimss padalijies ar kādu nesenu notikumu, kurš sarūgtinājis Kembridžas hercogu pāri. Keita Midltone un princis Viljamsesot dīdžejam izteikuši neapmierinātību, jo viņš aizskaroši izteicies par princesi Šarloti.

Keita Midltone un princis Viljams ir pieraduši, ka sabiedrība viņus aprunā, tomēr tas, kas skar viņu trīs bērnus, vecākus pamatīgi aizskar. Viņi izrādījuši līdz šim lielu vēlmi savus bērnus pasargāt no mediju tenkām un viedokļiem.

Par to pastāstījis britu BBC Radio 1 stacijas dīdžejs Gregs Džeimss. Gregs esot vadījis savu radio programmu pirmajā skolas dienā, kad Keita un princis Viljams veduši savus bērnus – princesi Šarloti un princi Džordžu uz skoliņu. Toreiz pie prestižās skolas viņus sagaidīja skolotāja, kas sveica karaliskās ģimenes bērnus.

”Es ieraudzīju šo fotogrāfiju un teicu: “Kas, pie velna, paspiež roku savam skolotājam pirmajā skolas dienā?”.

Dīdžejs esot ironizējis redzēto. Viņš izteicies, ka karalisko atvašu mācību iestāde laikam ir tik ļoti elitāra, ka bērniem katru dienu nākas spiest roku saviem skolotājiem. Tas Gregā raisījis izbrīnu, jo viņa laikā tā nebija.

Dīdžejs par šiem izteikumie jau ir paspējis aizmirst, bet Keita un Viljams šo situāciju esot viņam atgādinājuši. Gregs esot bijis Kensingtonas pilī, kur kāda pasākuma ietvaros hercogiene un hercogs pie sevis ciemos esot aicinājuši talantīgus bērnus.Keita un Viljams esot pienākuši pie Grega un sākuši ar viņu sarunu par to, ka radio dīdžejs apvainojis viņu atvases. 

“Izrādās, viņi klausījušies radio tajā dienā, kad devās mājās no skolas. Viņi man teica, ka biji klausījušies ēteru un dzirdējuši par to, ko es sacīju par viņu atvasēm. Es teicu: “Ak, Dievs, nē!”, – Gregs izsaucies.

Gregs uzskata, ka šī situācija atrisinājusies visai pozitīvi un karaliskais pāris vairs netur ļaunu prātu.

Foto

View this post on Instagram

Just one week to go until The King’s Cup ⛵️???? Today we’re excited to reveal the ambassadors representing each of the eight charities benefitting from the Regatta. These are: The Duke of Cambridge, representing @childbereavementuk The Duchess of Cambridge, representing The Royal Foundation’s Early Years programme Bear Grylls, representing @tusk_org Fara Williams, representing @centrepointuk Dan Snow, representing @ldnairamb John Bishop, representing @actiononaddiction Katie Thistleton, representing @_place2be Helen Glover, representing @afnccf The ambassadors will skipper each of the eight boats, with the winning team awarded The King’s Cup, a historic trophy first presented by King George V at Cowes’ Royal Yacht Squadron in 1920. Their Royal Highnesses hope that The King’s Cup will become an annual event, bringing greater awareness to the wider benefits of sport, whist also raising support and funds for the causes that The Duke and Duchess support.

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.