13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Piesakies lekcijai “Vēdiskā hiromantija”

 

Tuvojoties Saulgriežiem un Gada nogalei, kad ļaudis kopš senseniem laikiem ir vēlējušies vairāk izzināt sevi un nākotni, iesakām interesantu lekciju-meistarklasi ar zinošu un atraktīvu lektoru. Tas varētu būt jauks vakars, ko aizraujoši pavadīt kopā ar draudzenēm, uzzinot ko jaunu šajā brīnumainajā pirmssvētku laikā. Tiks stāstīts par pamatlīnijām mūsu plaukstās, to nozīmi, kā arī zīmēm, kas liecina par labklājību, lai nākamais gads nestu veiksmi.

Lekcija – meistarklase “Vēdiskā hiromantija”

2019. gada 21. decembris, no plkst. 17.00 – 20.00

Elizabetes iela 45/47, 6. stāvs

Vēdiskā hiromantija ir sena vēdiska zinātne par cilvēka izzināšanu pēc viņa rokām. Mūsu rokas ir unikālas un individuālas. Visas līnijas, izcilnīši un līdzīgas zīmes ataino mūsu karmu no iepriekšējām dzīvēm un rāda, ar kādām grūtībām mums nāksies sastapties, kā arī to, cik laimes un prieka mums pienākas.

Rokas ir mūsu apziņas atspulgs un glabā individuālās karmas nospiedumus. 

Šī meistarklase būs īpaši interesanta tiem, kuri grib uzzināt savas plaukstas noslēpumus, izprast sava likteņa karmisko uzdevumu un saprast, kā plaukstas līnijas pavada mūs cauri dzīvei. 

No rokas iespējams nolasīt iedzimtas slimības, sarežģītus posmus dzīvē, kā arī zīmes, kas norāda uz labklājību un bagātību.

Tas ir tāpat kā lasīt grāmatā!

Par lektoru:

Aleksandrs Bespalovs – vēdiskais astrologs, hiromants un numerologs. Vēdiskas zināšanas apguva Indijā pie mistiķiem un hiromantiem. Pirmo reizi saskarās ar Vēdisko kultūru 1994. gadā, un šī tēma tā aizrāva viņu, ka viņš vairākus gadus veltīja mūka praksēm un izpratnei par mūsu eksistenci uz šīs zemes. Jautājumu atrašana, kā arī novērojumi iedvesmoja izveidot personīgo metodi, kuras galvenais akcents ir dziļi izprotoša un uzticības pilna saruna. Jau vairāk nekā 10 gadus sniedz individuālas konsultācijas. Aleksandrs lasa seminārus dažādās pasaules valstīs, vada attīrošus uguns rituālus, organizē svētceļojumus uz Indiju un Nepālu.

Dalības maksa: EUR 15,00 (obligāta iepriekšēja pieteikšanās, lekcija latviešu un krievu val.).

Pieteikšanās pa tālruni: 28184406 vai e-pastu: arnita_dz@inbox.lv (vietu skaits ierobežots).

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.