2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Friziere no Latvijas devusies iekarot Ameriku pasaules mēroga skaistumkonkursā (+FOTO)

 

Latviešu frizūru meistare, vadošā CHI BALTIC tehnoloģe, pasniedzēja un stiliste Kristīne Laizāne tika izvēlēta par vienu no frizieriem, kas pucēja dalībnieces prestižajā skaistumkonkursā “Miss Universe” jeb “Mis Visums”. Konkurss šogad norisinājās Atlantā, ASV.

Jāatzīst visā šī konkursa vēsturē, pirmo reizi kāds frizieris devās turp no Baltijas valstīm. “Tas bija liels gods un pagodinājums pārstāvēt Baltijas valstis un it īpaši Latviju tik liela mēroga pasākumā!” – atzīst Kristīne. 

Galerija

Dalībai konkursā Kristīni izvēlējies ASV matu kopšanas kosmētikas līdzekļu kompānija “Farouk Systems Inc.”, kas ir zīmolu “CHI” un “Biosilk” ražotāji, kā galveno iemeslu minot meistares profesionālās prasmes un veiksmīgo dalību nesen notikušajā pasaules frizieru konkursā “Finland Haircup” Somijā, kur friziere ieguva 2. vietu kāzu matu sakārtojumu kategorijā un 1. vietu vakara fizūru kategorijā. 

“Tajā brīdī es nemaz nespēju aptvert, ka pati varēšu tik liela mēroga pasākumā piedalīties. Tā kā pati esmu “CHI” ģimenē jau vairākus gadus, saprotu, cik liels gods bija saņemt šādu uzaicinājumu. Mēs esam liela komanda un ikviens mūsu komandā ir talantīgs meistars!”

“Darbojos aizskatuvē, intervijās, video filmēšanā un fotosesijās, kur modelēm veidojām frizūras. Kopumā piedalījās 90 dalībnieces no visas pasaules. Bija intensīvi, ātri jāstrādā, tajā pašā laikā neaizmirstot par kvalitāti un frizūras noturību. Visam bija jābūt augstā līmenī. Pieredze, kuru nekad neaizmirsīšu!” 

Dalībniecēm vairākās kārtās bija jāparāda žūrijai savi peldkostīmi, nacionālie tērpi un vakarkleitas. Katrai bija jāpiedalās fotosesijās, jāmāk atbildēt uz intervijas jautājumiem, jāapmeklē nodarbības, kurās mācījās vairākus noderīgus padomos un ieteikumus no pasaulslaveniem horeogrāfiem, pasniedzējiem, skatuves māksliniekiem. Noslēgumā bija jāatbild uz jautājumiem par sociālām tēmām, un viņām tika dota iespēja izskaidrot žūrijai, kāpēc tieši viņai ir jākļūst par “Miss Universe”. 

Informatīvi atbalsta Dieviete.lv

21.12.2019.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 878
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 879