3.1 C
Rīga
trešdien, 8 maijs, 2024

Kādēļ Megana Mārkla aizmuka no saviem miesassargiem? (+VIDEO)

 

Megana Mārkla ir izdarījusi ko pavisam negaidītu! Aktīvi tiek komentēta viņas nesenā rīcība, proti hercogiene pārkāpusi karalisko protokolu.

Saseksas hercogu pāra atvaļinājums ir noslēdzies, Ziemassvētkus ģimene sagaidīja kanādā. Tuvākajās dienās pāris atgriezīsies Londonā.

Britu attieksme pret Meganu ir uzlabojusies, tagad  Twitter publicēts video, kurā hercogiene izrāda savu laipnību mazai meitenītei. Video redzams, kā Megana, ģērbusies bēšas krāsas mētelī ar lietussargu, lietainā dienā negaidīti aizskrējusi no saviem miesassargiem, pieskrējusi pie nožogojuma un draudzīgi parunājusies ar kādu mazu meiteni. Pēc tam hercogiene draudzīgi paspiedusi meitenītei roku.

Šis video ir pārsteidzis daudzus, jo daudzus britus. “Megana ir brīnišķīga. Viņa pieskrēja tik augstu papēžu kurpēs, lai pasveicinātu mazu meiteni”, “Viņa aizskrēja no saviem miesassargiem, lai satiktu pēc iespējas vairāk cilvēkus. Viņa ir lieliska” – šādus vārdus var lasīt interneta komentāros.

Ceturtdien, 9.janvārī, Keitai Midltonei gaidāma dzimšanas diena. Prinča Viljama sievai paliks 38 gadi. Šajā dienā Megana Mārkla un princis Harijs būs atpakaļ Londonā.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 901
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 902