0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Komēdiju “Klases salidojums 2” pirmajā nedēļas nogalē kinoteātros noskatījušies vairāk nekā 18 000 skatītāju! (+VIDEO)

 

Režisora Andreja Ēķa komēdiju “Klases salidojums 2”, kas pirmizrādi piedzīvoja 14.februārī, pirmajā nedēļas nogalē kinoteātros visā Latvijā, Īrijā un Anglijā noskatījušies vairāk nekā 18 000 skatītāju, aģentūru LETA informēja filmas komunikācijas konsultante Agnese Ruberte.

Ēķa filmas otrā daļa turpina stāstu trim draugiem – Aināra Ančevska atveidoto Nilu, Jura Kaukuļa tēloto Tomu un Imanta Strada atveidoto Andri – un viņu piedzīvojumiem. Filmas sākumā dzīve ir brīnišķīga, jo Toms gatavojas kāzām un ir izdevis jaunu dziesmu albumu, Nils trenējas maratonam un ir apmierināts ar dzīvi, bet Andris ir tikai viena randiņa attālumā, lai satiktu savu mūža sievieti. Puiši nolemj rīkot Tomam vecpuišu ballīti, uz ko ierodas arī jauns personāžs, viņu labs draugs Raimonds, ko filmā atveido Gints Grāvelis, filmas sižetu ieskicē Ruberte.

Filmas aktieru komandā ir arī Elza Gauja, Daiga Gaismiņa un Indra Burkovska. “Klases salidojums 2” producents ir Kristians Alhimionoks, bet filmu izplata “Labs Kino”.

“Klases salidojuma” pirmo daļu kopš 2019. gada februāra kinoteātros, televīzijā un citviet noskatījušies vairāk nekā 400 000 skatītāju.

Video

Autors: nozare.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.