13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Jaunā koronavīrusa izplatības seku dēļ “airBaltic” atcels vēl 90 lidojumus!

 

Jaunā koronavīrusa izraisītās slimības “Covid-19” izplatības seku dēļ Latvijas lidsabiedrība “airBaltic” pieņēmusi lēmumu papildus reisu skaita samazinājumam starp Rīgu un Milānu no 23.marta līdz 5.aprīlim atcelt vēl 90 lidojumus, tādējādi kopējais lidsabiedrības sēdvietu skaits šajā laika posmā samazināts par 4%

“airBaltic” maršrutu tīklu pārvaldes vecākais viceprezidents Volfgangs Reiss skaidro, ka prognozes turpmākām īstermiņa rezervācijām nav uzlabojušās, tāpēc pieņemts proaktīvs lēmums uz laiku pielāgot lidojumu grafiku, lai samazinātu izdevumus un saglabātu augstu efektivitātes līmeni.

Ar pasažieriem, kuri rezervējuši biļetes ietekmētajiem lidojumiem, lidsabiedrība sazināsies personiski, lai piedāvātu viņiem alternatīvas. 

Pasažieriem, kurus ietekmējusi vakar izziņotā reisu skaita samazināšana uz Milānu no 23.marta līdz 31.maijam, tiks piedāvāta iespēja bez maksas pārcelt savas rezervācijas uz citu izlidošanas laiku vai citiem “airBaltic” galamērķiem šajā apkārtnē – Cīrihi, Ženēvu, Minheni vai Vīni.

“airBaltic” šobrīd plāno, ka līdz 23.martam lidojumi no Rīgas uz Milānu un Veronu tiks veikti saskaņā ar plānoto grafiku.

“airBaltic” aicina  pasažierus sekot līdzi atbildīgo veselības iestāžu rekomendācijām un vienlaikus pieturēties pie regulāras roku mazgāšanas un citiem pamata higiēnas pasākumiem. Kā uzsver lidsabiedrības pārstāvji, atbilstoši Pasaules Veselības organizācijas paustajam, iespējamība saslimt ar infekcijas slimībām lidojumu laikā ir ļoti zema. Lai risku mazinātu, organizācija aicina pasažierus, kuri ir slimi, atlikt lidojumu līdz atveseļošanās laikam.

Autors: nozare.lv

06.03.2020.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.