8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

“Disney” slēdz ASV un Parīzes izklaides parkus koronavīrusa dēļ

 

ASV izklaides un mediju kompānija “Walt Disney Co.” ceturtdien paziņoja, ka jaunā koronavīrusa dēļ slēgs savus milzīgos izklaides parkus ASV Kalifornijas un Floridas štatos un pie Francijas galvaspilsētas Parīzes, kā arī atliks jaunu kases grāvēju, tostarp “Mulana”, izlaidi.

Minētie izklaides parki ir starp lielākajiem pasaulē, un katru no tiem apmeklē desmitiem tūkstoši viesu dienā. Tie paliks slēgti vismaz līdz marta beigām.

“Piesardzības apsvērumu dēļ un mūsu viesu un darbinieku interesēs mēs tos slēdzam,” paziņoja kompānijas preses sekretāre.

Vispirms tika paziņots par Kalifornijas štata Anaheimas pilsētā esošās Disnejlendas slēgšanu no sestdienas. Kalifornijas amatpersonas ir aicinājušas atcelt lielas cilvēku pulcēšanās šajā štatā, lai palēninātu pandēmijas izplatīšanos.

Dažas stundas pēc tam “Disney” paziņoja, ka no svētdienas tiks slēgts izklaides parks “Walt Disney World” (“Volta Disneja pasaule”) Floridā un “Disneyland Paris” (“Parīzes Disnejlenda”). Viesnīcas šajos parkos pagaidām turpinās darboties. 

“Disney” kruīzu līnija apturēs jaunus braucienus no sestdienas līdz marta beigām.

Ir atlikta arī jaunu kases grāvēju izlaide ASV kinoteātros. Tas attiecas uz 1998.gada animācijas filmas rimeiku “Mulan” (“Mulana”) un divām zinātniskās fantastikas šausmenēm “The New Mutants” un “Antlers”.   

Autors: nozare.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.