8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Izrādot pateicību ārstiem un mediķiem, Lemon Gym piedāvās viņiem savos klubos divus mēnešus sportot bez maksas!

 

Korona vīrusa draudu dēļ valstī noteiktā karantīna ir kļuvusi par īstu izaicinājumu visiem, arī sporta faniem. Tomēr šajā periodā lielākais izaicinājums un pārbaudījums neapšaubāmi ir ārstiem, kuri katru dienu pieliek milzīgas pūles, lai pasargātu iedzīvotājus no COVID-19 nopietnajām sekām.

Ņemot vērā šo situāciju un ārstu pašaizliedzību, Lemon Gym komanda vēlas pateikties visiem ārstiem un mediķiem par viņu pašaizliedzīgo rīcību, rūpējoties par cilvēku dzīvībām un veselību, cīnoties ar korona vīrusu. Tiklīdz būs beigusies karantīna, kad būsim atvēruši savas durvis, mēs aicināsim ārstus un mediķus sportot bez maksas, lai viņi varētu stiprināt savu veselību, imunitāti un mazinātu stresu.

Sporta klubu vadītājs Vidmantas Šiugždinis saka: “Šīs pateicības akcijas ietvaros viena mēneša laikā pēc Lemon Gym sporta klubu atkārtotas atvēršanas, visi Latvijas ārsti un mediķi bez maksas varēs saņemt divu mēnešu abonementu jebkurā Lemon Gym klubā. Vienīgais nosacījums ir, ka reģistrācijas laikā jāuzrāda ārsta vai mediķa apliecība.”

Informatīvi atbalsta Dieviete.lv

Autors: Lemon Gym

24.03.2020.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.