1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Karaliene Elizabete II uzrunā Lielbritānijas iedzīvotājus! (+VIDEO)

 

93 gadus vecā Lielbritānijas karaliene Elizabete II nesenā video uzrunājusi Lielbritānijas iedzīvotājus.  Karaliene uzmundrināja savas valsts iedzīvotājus un apsolija, ka pēc Covid-19 dzīve Lielbritānijā atgriezīsies ierastajā režīmā.

Pašlaik Elizabete II ir kopā ar vīru, 98 gadus veco princi Filipu atrodas pašizolācijā Vindzoras pilī. Karaliene no sava kabineta uzrunāja britus, viņa uzsvēra cik šobrīd svarīga ir pašdisciplīna. Karaliene sirsnīgi pateicās visiem tiem, kas šobrīd ievēro paškarantīnu un pret situāciju izturas nopietni.

“Kopā mēs tiksim galā ar šo slimību, un es jūs gribu pārliecināt, ka, ja vien mēs būsim vienoti un nesalaužami, mēs to izdarīsim,” – teica Elizabete II. Viņa tāpat pateicās ārstiem par darbu un veikalu darbiniekiem, kuri turpina strādāt, neraugoties uz šo laiku.

Karaliene arī atzina to, ka Lielbritānija ir saskārusies ar milzīgām grūtībām. Daudzas ģimenes izjūt lielus zaudējumus, arī finansiāli.

Karaliene arī dalijās atmiņās, ka viņa savulaik ir pārdzīvojusi Otro pasaules karu. “Šodien daudzi no mums jūt sāpes, ka esam šķirti ar tiem, kurus mīlam. Taču šodien, tāpat kā toreiz, sirds dziļumos mēs zinām, ka šobrīd tas ir pareizi,” – teica Elizabete II.

“Labākas dienas atgriezīsies: mēs atkal varēsim tikties ar saviem draugiem un ģimenes locekļiem, mēs atkal tiksimies,” – sacīja karaliene.

Briti atzinīgi novērtējuši karalienes uzrunu, vairums bija pamanījuši, ka karaliene uzvilkusi kleitu zaļā krāsā. Zaļā krāsa esot cerības krāsa! 

Savu atbalstu karalienei paudis ASV prezidents Donalds Tramps. Savā Twitter kontā ierakstot: “Varena un pārsteidzoša sieviete”.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 1089
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 1090