9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

“Ģēnijs uzvalkā” seriāls, kurš palīdzēja uzmirdzēt Meganai Mārklai! (+VIDEO)

 

Advokāta loma filmās vienmēr attēlota spoži, tāpat arī seriālā “Ģēnijs uzvalkā”. Jo vairāk strādāsim, centīsimies pilnveidoties darbā, jo ekscentriskāku dzīvi varēsim dzīvot. Uz to norāda vairums materiālo faktoru – ātras mašīnas, skaisti dzīvokļi, vērtīgi īpašumi, ātras attiecības, bet šīs visas materiālās vērtības ir tikai fasāde. Kas patiesi viedo izcilo personāžu tēlus un ko no tā varam paņemt? 

Nereti patiesā doma ir redzama uzreiz, taču “Ģēnijs uzvalkā” emocijām liek pīties ar domām līdz pat 9.sezonas beigām, un pat tad šķiet, ka visi mezgli nav atsieti – tas paliek mūsu iztēlei. No 15.maija, katru darba dienu skaties 3.sezonu kanālā FOX pulksten 19.15,  seko līdzi visā pasaulē iemīļotajam drāmas seriālam “Ģēnijs uzvalkā” .

Patiesa lojalitāte. Ģimene

Ikviens cilvēks dzīvē meklē uzticību. Tā ir ārkārtīgi svarīga vērtība cilvēkos un tieši tāpēc izcelta arī seriālā. Tāds darbs, kādu piekopj Hārvijs Spektrs (Gabriels Mahts) savā būtībā prasa uzticību no citiem. No tiem, kuri būs blakus jebkurā situācijā, kuri atbalstīs viņa idejas un palīdzēs tās sasniegt. Maiks Ross ir lojāls Hārvijam Spektram, Hārvijs lojāls Džesikai Pīrsonei (Džīna Torres), bet Luis Lits ir lojāls zvērināto advokātu firmai. Lojalitāte visiem šiem tēliem liek izjust nepatīkamas emocijas un dažkārt pat vilšanos, bet neskatoties uz visu slikto, šie cilvēki tāpat saglabā uzticību sev augstākstāvošajiem. Protams, seriāla laikā iepriekš nosauktā dinamika mainās, jo ne tikai mēs izveidojam attiecības ar personāžiem, bet viņu pašu starpā attīstās gan viņu personības, gan savstarpējās attiecības. “Ģēnijs uzvalkā” vienmēr, neskatoties uz pāridarījumiem, uzsver, ka galvenā ir ģimene, un šajā firmā, kur strādā Maiks, Hārvijs, Luis, Džesika un arī Reičela Zeina (Megana Mārkla), viņi visi ir kļuvuši par ģimeni.

Vienmēr ir iespēja

Hārvijs un Maiks vienmēr atrod sevi situācijās, kurām šķietami nebūs laimīgu beigu, taču mūžīgā dzīves gudrība “nekad nepadodies” spēlē būtisku lomu seriāla scenārijā Bieži izejas no sarežģītajām situācijām liek seriāla varoņiem izmantot nepārāk godīgas metodes, taču lielākoties, Hārvija Spektra panākumi zvērināta advokāta amatā balstās uz veiksmi un ļoti labu blefu. Viena no frāzēm, kas nemitīgi atkārtojas seriālā sarežģītās situācijās, ir Hārvija teiciens: “Ja kāds uz tevi mērķē ar pistoli, tad mēs atņemam viņiem šo ieroci un izvelkam savu – vēl lielāku, vai atklājam otras personas blefu, vai izvēlamies kādu no pārējiem simtu četrdesmit sešiem variantiem, ko iesākt.” 

Labi draugi dažkārt nav labi cilvēki

Draugi, ģimene, atmiņas gan labās, gan sliktās veido mūsu personību, tāpat arī seriālā “Ģēnijs uzvalkā” tā personāži turas pie lietām, cilvēkiem, atmiņām, kuri pagātnē mums bijuši svarīgi un veidojuši mūsu personību, taču kļūstot vecākiem, šīs lietas jāprot palaist vaļā. Maikam tas ir labākais draugs Trevors, par kuru vienmēr patiesi izteikusies Maika vecmāmiņa. Draugs, kurš nodarbojas ar nelegālu preču tirdzniecību, tas pats draugs, kura kontrabandu Maiks izbēra no sava kofera, pirmo reizi tiekoties ar Hārviju. Advokāta Spektra enkurs ir viņa pagātne un attiecības ar vecākiem – neizsīkstošā mīlestība un lojalitāte pret tēvu, dusmas un riebums pret māti, kas ietekmē Hārvija emocionālo stabilitāti brīžos, kad Hārvijs saskaras ar grūtībām privātajā dzīvē.

Video

Advokātu drāmas seriāla “Ģēnijs uzvalkā” 3. sezonas sērijas kanālā FOX skatāmas jau no rītdienas, 15. maija , darba dienās, plkst. 19.15., 4.sezona no 8.jūnija!

Informatīvi atbalsta Dieviete.lv

Autors: FOX International Channels

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 2047
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 2048